sneller-herstel-met-burnoutcoach-Michel

Burnoutcoach

Werken na burn-out. Door burnoutcoach Michel ga je sneller aan de slag en verklein je het gevaar voor herval omdat je oplossingen krijgt die je nog niet kende.

Veranderen of blijven? Hoe en wanneer start je? Profiteer van meer dan 7 jaar ervaring in begeleiding bij werken na burnout. Contacteer me daarom vandaag nog voor gratis info of bel Michel 0486329020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Begeleiding werken na burn-out kan ook met de loopbaancheque (4 uur voor €11,25/u). Gesprekken kunnen face to face of via beeldbellen.

REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Burnoutcoach Michel

'Zo blijf je uit burnout' volgens burnoutcoach Michel

01.

Wanneer herstarten

Je krijgt aanwijzingen zodat jee weet wanneer je terug naar je werk kunt

02.

Blijf uit overdrive

Ik zorg er voor dat je dat enthousiasme inperkt

03.

Welke job of bedrijf

Welk werk doe ik écht graag en waar krijg ik energie van

04.

Kijk naar toekomst

Kijk naar de toekomst ipv blijven analyseren van het verleden. De toekomst geeft je hoop als je weet wat je wél kunt. Het verleden trekt je omlaag omdat je weet dat externe factoren niet zullen veranderen

05.

Je wil niet terug

Welke opties heb je als je niet terug wil? Wanneer kun je stempelen? Zelfs al wil je terug naar je oude werk, dan nog zal er iets moeten veranderen om herval te vermijden. Maar wat?

06.

Solliciteren na burn-out

Wat zeg je over je burn-out en hoe? Hoe veranderen van sector en functie met zelfde salaris?

07.

Rust in je hoofd

Ik laat je minder piekeren zodat je rust krijgt in je hoofd en je rapper van burn-out herstelt

08.

Waarop inzetten?

Waar wil jij naar toe? Wie wil jij worden ipv zijn en hoe geraak je daar?

Wanneer begeleiding starten?

Als je thuis bent en vooral ligt te piekeren over 'oei zal de baas bellen', 'nog even wat Googlen over burn-out', 'nog wat analyseren van jezelf' dan start je best al begeleiding werken na burn-out want je kijkt dan vooruit in plaats van achteruit, je voelt de energie opnieuw stromen omdat je inziet wat je wél kunt en daarom rapper uit het dal kruipt

starten als freelance copywriter

1 op 1 begeleiding

Online via beeldbellen, in Rijkevorsel of bij je thuis tot 20 kilometer rond Rijkevorsel. Met loopbaancheque 7 uur voor €90, betaalbaar in 2 keer €45. Zonder cheque €85/u. Zowel voor werknemers als zelfstandigen.

Burn-out preventieplan in pdf

Zeer praktische oefeningen die je thuis kunt doen als preventie. Gratis bundel bij loopbaanbegeleiding

Online training burn-outpreventie

Ga op eigen ritme aan de slag om burn-out (herval) te vermijden met minder ergeren, meer energie dankzij mijn online burn-outpreventie training

Burnout blog

Getuigenissen burn-out, werken na burn-out, algemene artikels burn-out

Ik ben Michel Piedfort, 54 jaar en draai al 25 jaar mee binnen HR. In de laatste 7 jaar ben ik loopbaanbegeleider en zie vooral mensen met veel op stress- en burn-outklachten.

Ik begeleid je hoe je uit burn-out blijft en succesvol opnieuw gaat werken want hoe rapper je kunt starten, hoe rapper jouw onzekerheid, gepieker en klachten verdwijnen. Je zit immers in een vicieuze cirkel naar beneden.

Dankzij mijn begeleiding kijk jij vooruit en krijg je net energie waardoor klachten verdwijnen.

Grenzen trekken, mild zijn voor jezelf, meer doseren, ... Hoe doe je dat nu concreet?

Tijdens mijn begeleiding voel je dit. Je kunt heel veel teksten lezen maar tijdens de begeleiding ga je het voelen waardoor je het ook daadwerkelijk gaat toepassen.

signature
Testimonials

Wat zeggen anderen?

“Dankzij zijn begeleiding heb ik meer vertrouwen. Michel is een fantastische coach.”

business-couching-consulting-template-reviewer-2
Kim Franquet

“Michel helpt je dingen aanpakken en geeft je vertrouwen dat er altijd mogelijkheden zijn in elke situatie”

business-couching-consulting-template-reviewer-3
Kitty Maes

"Michel begeleidde me tijdens mijn moeilijke burn-out periode. Zijn ervaring hielp mij oplossingen te vinden. Ik kan hem écht aanbevelen."

business-consulting-woman-figure-img-bg
Christina De Cock

"Tijdens mijn burn-out, volgde ik Michels begeleiding en kan ze aanbevelen. Door een spiegel voor te houden weet ik nu wat ik anders en beter kan doen. Zeer praktisch. Ik geniet nog altijd van zijn online cursussen."

business-couching-consulting-template-reviewer-1
Jimmy Opdekamp

Stel hier je vragen over burn-out aan burnoutcoach Michel

Mail of bel Michel 0486 329 020 en versnel je burn-out herstel

Please enter your name.
Please enter a message.
Scroll naar boven