Over Michel Piedfort, loopbaanbegeleider

Michel Piedfort is loopbaanbegeleider bij Algida. Zijn specialisatie is jobs/bedrijven vinden die beter matchen met je profiel, burn-outpreventie, werkbaar werk, stoppen met piekeren en starten/groeien als freelancer

Zijn successen

  • Als eerste werknemer en beste verkoper bij Jobscape was het zijn verdienste dat het bedrijf voor miljoenen euro's aan StepStone werd verkocht,
  • Hij richtte daarna Freelancenetwork op en hij verkocht het in 2017.
  • Zijn website over vrijwilligerswerk werd door Giveaday overgenomen omdat er zoveel bezoekers op waren.
  • Hij werkte 3 jaar als headhunter en weet dus perfect hoe jij bedrijven overtuigt.
  • Als recruiter hoor ik wekelijks welke onzin mensen uitkramen en zo onbewust hun kansen op de job vergooien. Dat vind ik zo jammer omdat het tijdverspilling is zowel van de sollicitant als van de werkgever.

Hierdoor kwam hij in contact met duizenden bedrijven, recruiters, freelancers en werknemers en weet daarom goed wat men zoekt en waar jouw troeven liggen.

starten als freelance copywriter
Je las of zag Michel ook al op
jobat
hln3
acerta2
freelancenetwork
REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Wat zijn jouw troeven

Michel Piedfort studeerde economie, werkte 8 jaar bij de Zelfmoordpreventie en voor HR-bedrijven waardoor hij perfect weet wat bedrijven zoeken, hoe mensen opnieuw rust in hun hoofd te geven en hoopvolle inzichten te geven.

Door zijn verkoop en marketing ervaring gaat hij op zoek naar 'wat is de juiste plek voor zijn product en hoe promoot ik dit het best'. Als coach doet hij net hetzelfde maar dan voor mensen.

Laten we beginnen met je troeven te bepalen zodat het matchen van jouw profiel aan bedrijven, functies of werkbaar werk makkelijker wordt.

michel piedfort en troeven kaarten

Verkoop jezelf beter

Omdat hij al meer dan 7 jaar verbonden is aan het netwerk van loopbaanbegeleider van VDAB via ACV Puls en Invia Coaching, kun jij bij hem aan een verlaagd tarief begeleiding volgen via de loopbaancheque.

Hoewel deze begeleiding in de privé vaak tussen de €75/u en €150/u kost, heb je dankzij de loopbaancheque 7 uur begeleiding voor €90 (betaalbaar in 2 keer).

Zowel zelfstandigen als werknemers vanaf 7 jaar werkervaring hebben er recht op.

Meer info: bel Michel op 0486329020 of mail michel@algida.be

signature

Wat men mij vraagt

01.

Welke job of bedrijf?

Blijven of veranderen? Waarom wel of niet? Waar vind ik die jobs en welk bedrijf matcht beter?

02.

Stressbestendig zijn

Deadlines & rap rap rap. Zo hou jij je job vol zelfs bij werkdruk want 80% van wie crasht, verliest zijn job

03.

Werken na burn-out

Welke job na burn-out? Hoe werken na burn-out? Hoe grenzen trekken? 

04.

Starten als freelancer

Is freelancen iets voor mij? Welke mogelijkheden zijn er, hoe starten en wat zijn de gevolgen?

05.

Persoonlijke groei

Waar wil ik naar toe? Wat zijn mijn talenten? Waar kan ik meer op inzetten zodat ik de beste versie van mezelf word

06.

Cv maken

Hoe maak ik een cv anno 2023 dat bedrijven overtuigt om mij uit te nodigen? Mijn ervaring komt niet overeen met waar ik naar toe wil, hoe pas ik dit aan?

07.

Solliciteren

Hoe overtuig ik bedrijven van mijn kunnen? Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek? Wat zeg ik wel of niet?

08.

Piekeren over je job

Ik pieker veel over mijn werk? Hoe stop ik dit en krijg ik weer rust in mijn hoofd.

Vragen?
Bel me op 0486 329 020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven