infosessie loopbaanbegeleiding

gratis-infosessie-werken-na-burn-out-via-loopbaanbegeleiding-2

Infosessie loopbaanbegeleiding

In de infosessie loopbaanbegeleiding hoor je wat loopbaanbegeleiding is want loopbaanbegeleiding is veel meer dan veranderen van job

Loopbaanbegeleiding is een uitzonderlijke manier van coaching die je doet nadenken naar waar jij naar toe wil en hoe je daar geraakt. Het is een proces dat je tot niets verplicht én nieuwe inzichten geeft in wie je bent, hoe jij functioneert en waar je talenten liggen.

Tegelijk krijg je meer zicht op de arbeidsmarkt en bedrijven.

Inhoud:

  • Waarvoor kun je loopbaanbegeleiding allemaal inzetten?
  • Waarom hoef je niet persé van job te veranderen?
  • Wat zijn de voordelen van deze vorm van coaching?
  • Wat haal jij er uit? Wat brengt het jou op?
  • Hoe werkt die loopbaancheque
  • Wanneer heb jij er recht op de opleidingscheque
  • Welke begeleiding is er na het traject nog voorzien?

Voor iedereen die wil horen wat loopbaanbegeleiding is en wil onderzoeken wat zijn mogelijkheden zijn.

Hoe: online via beeldbellen. Je krijgt de link op de dag van het webinar via mail. Check ook je spambox.

Prijs:  gratis

Wanneer:

  • dinsdag 5 december van 12u tot 12u30
  • donderdag 7 december van 20u tot 20u30
  • passen de data je niet, dan is telefonische infosessie mogelijk of persoonlijke afspraak te Rijkevorsel mogelijk. Geef dit dan aan in de mail

Inschrijven webinar

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Loopbaanbegeleiding in samenwerking met:

invia
acv-puls

Referenties

Peter Sabbe
Peter Sabbe
18 Oktober 2023
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
27 September 2023
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
25 September 2023
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!
Christine De Cock
Christine De Cock
11 September 2023
Michel heeft me door de juiste skills als coach door een moeilijke periode van burn- out geloodst door vakkundig, empathisch en de juiste feedback te geven. Hij toont oprechte belangstelling en vanuit zijn kennis en ervaring , geeft hij maatwerk. Hij is een lichtpunt in de duisternis, geeft ondersteuning en adviseert daar waar het nodig is. Een prima coach en aanrader, echt waar!
Inge
Inge
11 September 2023
Een fijne en correcte begeleiding!
Ann Nijs
Ann Nijs
6 September 2023
Een krak in zijn vak! Je krijgt heel veel inspiratie om jouw doelen te bereiken!

????Werkbaar werk

Zo hou jij je job makkelijker vol

max 1 mail/week

Je kunt op elk moment uitschrijven
Lees ons privacybeleid.

Scroll naar boven