freelancers

netwerken (1)

De wereld verandert snel en je kunt niet alles weten. Daarom begeleid ik als professional freelancers bij de groei van hun zaak zodat jij er niet alleen voor staat.

Ik ben Michel Piedfort en promoot al meer dan 25 jaar het freelancen. Daardoor sta je er als freelancer niet alleen voor omdat je bij mij terecht kunt.

* je krijgt feedback zodat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken
* 4 oren en 4 ogen zien meer dan 2 waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt

 

Vraag je gratis gesprek

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Toffe freelancers delen informatie

Heb je wel eens problemen met klanten, prospectie, bedrijven overtuigen om voor jou te kiezen, je werkvoorwaarden afdwingen, ... dan begeleid ik je graag om die knopen te ontwarren zodat jij niet langer hoeft te piekeren en knopen doorhakt.

Omdat ik loopbaanbegeleider ben binnen het netwerk van de loopbaancheque krijg je 7 uur begeleiding, betaalbaar in 2 keer €45. Waar vind je dat nog?

Hoe ziet jouw freelancers mix er uit?

De freelancers mix is jouw ideale evenwicht tussen werken en privé, prospecteren en factureren, inzetten op vernieuwing, verdieping en nieuwe dingen uitproberen.

Tegelijk is dit kijken naar je freelance tarief en je prijzen verhogen door specialisatie of andere klanten aan te boren die bereid zijn om meer te betalen. Want helaas 95% van de bedrijven zoeken naar een goedkope oplossing. Maar hoe omzeil je die valkuil.

Andere topics van freelancers

  • hoe ga jij van een eenmalige opdracht naar een duurzame freelance job bij dezelfde klant?
  • hoe overtuig je bedrijven om op voorhand te betalen zodat jij niet op je geld hoeft te wachten
  • of verhoog jij regelmatig je freelance tarief zonder gemor van de klant
  • en overwin jij twijfels over je zaak, de angst om je omzetdoel niet te halen
  • wat kun jij doen om zichtbaarder te zijn zodat bedrijven je spontaan bellen of mailen omdat ze je beter willen leren kennen
  • hoe beter netwerken of zet jij beter in de markt?
  • wat zou jij in je eigen promotiefilmpje zetten en hoe begin je daar aan qua copy, boodschap, tone of voice, ...

Mijn referenties

Ik ben oprichter van Freelancenetwork.be, gaf jaren infosessies bij Syntra, Securex en Acerta, organiseerde Open Coffees voor freelancers, kwam op ATV en werkte met Unizo samen aan de eerste dag va de freelancer.

kmoinsider2
dvo2
syntra

Freelancers aan het woord

Bekijk de video's over de freelancers mix en het belang van jezelf omringen, lol beleven, andere freelancers ontmoeten en jezelf beter te verkopen.

Ben jij bereid om nieuwe mensen of mij te leren kennen?

Dat was de boodschap van de allereerste Avond van de Freelancer? Daar kun jij nu meteen mee beginnen door mij te mailen of te bellen op 0486329020

Vraag je gratis gesprek En als het klikt, kun je daarna persoonlijke begeleiding nemen met de loopbaancheque van VDAB . Begeleiding kan online of face to face. Je hebt al 4 sessies (7 uur) voor €12,85/u.

Of kom naar mijn OpenCoffee in Antwerpen en ontmoet andere freelancers.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven