Salescoach Michel

Ook al zijn we geen verkoper, we moeten onszelf  toch 'verkopen' om de job te krijgen

Ik vind het dan ook zo jammer dat wie écht competent is de job niet krijgt omdat men onbewust de foute woorden gebruikt of zichzelf niet zo goed 'verkoopt'.

Weet je niet waarom men voor je kiest? Dan begeleid ik jou in het zoeken naar andere formuleren of woorden zodat bedrijven rapper voor je kiezen en jij die job krijgt. Want dat is mijn job als salescoach. Je hebt al 4  uur coaching voor €11,25/u met loopbaancheques.

Please enter your name.
Please enter a message.
REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Salescoach Michel toont jou

 • Wanneer je jezelf te klein maakt waardoor je competenties te weinig opvallen
 • Twijfelachtig overkomt en men aan jouw persoon twijfelt
 • Woorden gebruikt waardoor bedrijven afhaken
 • Negatieve gedachten uit waardoor men onvoldoende blij is na het gesprek
 • Dingen vertelt die er niet toe doen en hierdoor te veel vertelt
 • Je non-verbale communicatie niet matcht waardoor het bedrijf verward is
 • Vragen vergeet te stellen die achteraf tot misverstanden leiden
 • Wanneer je dingen zegt die je wellicht anders bedoelt
 • Men de foute indruk van je krijgt en dit onvoldoende corrigeert
 • Je waarde onvoldoende kent waardoor je te weinig salaris vraagt
 • Kortom: hij is jouw perfecte spiegel zodat jij overtuigender overkomt

Ik ben Michel Piedfort, 54 jaar en al meer dan 7 jaar salescach voor werknemers en zelfstandigen. Ik heb de unieke gave om mensen te motiveren en solliciteren plezant te maken zodat zij bedrijven rapper in hen geloven en men die job krijgt.

Bedrijven kiezen niet de beste kandidaat maar degene die het best bij hen past.

Lid van deze loopbaancentra

zodat jij spotgoedkoop begeleiding krijgt.

Salescoaching online of in Rijkevorsel

De jobcoaching kan zowel op mijn kantoor in Rijkevorsel, online of bij jou als je in de buurt van Rijkevorsel (of Beerse, Merksplas, Hoogstraten, Lille, Brecht, St.-Job,Turnhout, ...) woont.

Het zijn 2 sessies van 2 uur voor €11,25/u. Daarna kun je nog 2 sessies van anderhalf uur bijnemen. Je vraagt de loopbaancheque aan bij VDAB en je betaalt niets aan Algida. Ben je lid van ACV, dan krijg je €45 achteraf terug.

Benieuwd? Vraag dan eerst meer info

mail of bel Michel op 0486 329 020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
contract
Scroll naar boven