Burn-out preventieplan

Wil je burn-out (herval) vermijden, gebruik dan mijn burn-outpreventieplan.

  • Ontvang je gratis preventieplan in pdf via onze online training. Je krijgt dan 14 mails met uitleg via video & telkens een pdf over 1 van de 14 onderdelen
  • Wil je pdf van 30 pagina's ineens ontvangen, neem dan (online) begeleiding met de loopbaancheque (4 uur voor €11,25/u) of bestel de pdf voor €47,95 (incl btw)
burnout-preventieplan

Je burn-outpreventieplan toont verbanden

Ik gebruik het burn-outpreventieplan al jaren bij mijn begeleidingen. Je neemt de tijd om op eigen tempo de dieperliggende oorzaken van je burn-out te onderzoeken.

Want het zit écht dieper dan de verwijten naar je huidige werkgever. Het is meer dan grenzen trekken of het idee dat je de lat voor jezelf te hoog legt.

Tegelijk krijg je technieken mee en train je jouw leermoment. Velen blijven hangen in analyse maar wat doe je er uiteindelijk mee? Het is al goed dat je weet dat je perfectionistisch bent bijvoorbeeld maar hoe zorg jij er ook voor dat jij er tijdens het werk geen last meer van hebt. Ook dat oefen je.

Als je door de oefeningen gaat, wordt automatisch duidelijk welke stappen jij kunt zetten naar werkbaar werk, bij dezelfde of een andere werkgever.

Hoe aanvragen?

Gebruik je de loopbaancheque, gelieve de cheque dan aan te vragen via de website van VDAB

Zonder cheque: stort €47,95 op rekening IBAN: BE27 9794 2589 5073 onder vermelding van je mailadres (vervang @ door at). Na ontvangst van betaling krijg je de pdf en factuur.

Wil je eerst meer uitleg, mail Michel dan of bel op 0486329020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven