Burn-outpreventieplan

Met dit burn-outpreventieplan ga je meer doseren, makkelijker grenzen trekken, de lat voor jezelf lager en leggen en milder zijn. Het helpt je ook burn-out (herval) vermijden.

Deze pdf van meer dan 25 pagina's met vragen en oefeningen geven je nieuwe inzichten waarom jij zoveel ongezonde stress ervaart, wat jij zelf kunt doen om stress te vermijden en hoe je dit doet.

Het is OK dat je kunt aanduiden dat je burn-out komt door de werkdruk, een vervelende baas of de file maar hoe zorg jij er voor dat je er in de toekomst niet meer ziek van wordt en waarom maakt dit jou ziek.  Dat hoe en waarom, dat is de toegevoegde waarde van dit plan.

burnoutpreventieplan inhoud

Je burn-outpreventieplan: van denken naar doen

Ik maakte dit burn-outpreventieplan omdat ik nergens een concreet plan vond. Ondertussen gebruik ik het al jaren bij mijn begeleidingen.

Het is super fijn als je merkt dat jouw puzzel in mekaar valt omdat de vragen net zijn opgebouwd om je die inzichten te geven. Je gaat zeggen: 'is dat ook een mogelijke reden van mijn burn-out, dat wist ik niet, en dat ook, en dat ook, ...' waardoor het makkelijker is om te ontdekken hoe jij die valkuilen in de toekomst vermijdt.

Dankzij dit plan ga je dus van analyseren (denken) naar doen, meer doseren, milder zijn, de lat lager kunnen leggen en makkelijker grenzen trekken. Hierdoor zullen burn-out klachten verdwijnen en krijg je opnieuw energie.

Hoe aanvragen?

Gebruik je de loopbaancheque, gelieve de cheque dan aan te vragen via de website van VDAB. Je krijgt dan 4 uur persoonlijke begeleiding plus het burn-outpreventieplan voor €45 omdat de overheid het verschil bijlegt.

Zonder cheque:

 • stort €47,95 op rekening IBAN: BE27 9794 2589 5073 onder vermelding van je mailadres (vervang @ door at). Na ontvangst van betaling krijg je de pdf en factuur.
 • wil je ook online begeleiding dan maak je over:
  • €85 voor het burn-outpreventieplan in pdf + 1 uur online coaching
  • €145 voor het burn-outpreventieplan in pdf + 2 uur online coaching
  • €275 voor het burn-outpreventieplan in pdf + 4 uur online coaching
  • €475 voor het burn-outpreventieplan in pdf + 7 uur online coaching
  • €650 voor het burn-outpreventieplan in pdf + 10 uur online coaching

Voor bedrijven kunnen de uren gespreid worden over meerdere werknemers.

Wil je eerst meer uitleg, mail Michel dan of bel op 0486329020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven