loopbaanbegeleiding rijkevorsel vanaf 10 euro per uur

Loopbaanbegeleiding prijs en voorwaarden

Loopbaanbegeleiding prijs en voorwaarden. Met loopbaancheques betaal je als werknemer of zelfstandige €40 voor 4 uur loopbaanbegeleiding

Je bestelt en betaalt de 40 euro rechtstreeks via de website van VDAB. Je betaalt dus niets aan je Algida.

Vlaanderen is het enige land in de wereld, en daar mogen we terecht trots op zijn, waar de overheid fors investeert in werkgeluk via loopbaanbegeleiding.

Voorwaarden loopbaanbegeleiding met loopbaancheque VDAB.be

 1. Je woont/werkt in Vlaanderen of Brussel
 2. Je hebt minstens 7 jaar werkervaring (dit mag onderbroken zijn)
 3. Je bent zelfstandige, werknemer, technisch werkloos of op ziekenkas/mutualiteit. Wie op ziekenkas of mutualiteit is, moet nog wel een arbeidsovereenkomst hebben
 4. Je hebt recht op 7 uur begeleiding om de 6 jaar. Je hebt met andere woorden in de afgelopen 6 jaar je uren nog niet opgebruikt. Wie zijn eerste loopbaancheque heeft ingezet, mag zijn tweede cheque bij een andere loopbaanbegeleider gebruiken.

Loopbaancheque aanvragen

Je kunt de loopbaancheque uitsluitend via de website van VDAB.be aanvragen. Volg de procedure en je krijgt de loopbaancheque binnen de 10 dagen via mail.
 1. Na inloggen op de VDAB-website zie je direct de link of button loopbaancheque aanvragen. Zie je geen button/link, dan heb je wellicht geen recht op loopbaancheques. Dit kan zijn omdat je de cheques al hebt opgebruikt, omdat je geen werknemer/zelfstandige bent of omdat je minder dan 7 jaar gewerkt hebt.
 2. Als je de loopbaancheque aanvraagt, krijg je van VDAB een mail in je (spam)box. Deze eerste mail is een betaalverzoek.
 3. Nadat VDAB je betaling geregistreerd heeft, krijg je een tweede mail van VDAB (ook in je spambox). Dit is de loopbaancheque. Op de loopbaancheque staan twee nummers die Algida.be op de website van VDAB ingeeft zodat men weet dat je gestart bent.
Tussen de aanvraag van de loopbaancheque bij VDAB en het ontvangen van de cheque verstrijken 7 tot 10 dagen. Daarom raad ik aan om je afspraak al vast te leggen van zodra je de loopbaancheque hebt aangevraagd.
Er is momenteel geen wachttijd om op te starten.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheque VDAB.be

Heb je geen recht op een loopbaancheque van de Vlaamse overheid, dan kun je ook loopbaanbegeleiding volgen. Je betaalt dan rechtstreeks aan Algida. Het tarief bedraagt €60 inclusief btw per uur. Afhankelijk van je vraag, bepalen we op voorhand het aantal uren die nodig zijn.

Wie betaalt rechtstreeks?

 1. Je hebt je loopbaancheques al opgebruikt
 2. Je hebt geen werknemerscontract meer of je bent geen zelfstandige
 3. Je bent uitkeringsgerechtigd werkloos, huisvrouw of staat op invaliditeit
 4. Je hebt minder dan 7 jaar werkervaring
 5. Je bent student
Er is momenteel een wachttijd van 1 week. Dit wil zeggen als je vandaag belt, dat je al in de loop van de volgende week je eerste gesprek kunt hebben. We beginnen altijd met een gratis intakegesprek van een half uur. Dit eerste gratis gesprek kan telefonisch, via beeldbellen of bij ons op kantoor.

Referenties loopbaanbegeleiding

 

google review

Algida heeft de meeste Google reviews voor Antwerpen centrum en de meeste 5 sterren reviews op Google. Dit zegt iets over onze aanpak en kwaliteit. We zijn ook één van de weinigen met een WSE kwaliteitslabel, het kwaliteitslabel van de Vlaamse overheid ivm werk en sociale economie.

Scroll naar top