tarieven loopbaanbegeleiding algida

Loopbaanbegeleiding prijs en voorwaarden

Maak werken opnieuw plezant met loopbaanbegeleiding. Wat kun je goed, wat doe je echt graag, wat past bij jou, ... Loopbaanbegeleiding geeft je nieuwe inzichten, is verrassend, plezant en leerrijk omdat je gaat naar wat jij écht wil.

 • €80/uur zonder loopbaancheque
 • €10/uur met loopbaancheque 1 Vlaanderen, voor 4 uur begeleiding (dus €40)
 • €13,3/uur met loopbaancheque 2 Vlaanderen, voor 3 uur begeleiding (dus €40)

Hoe loopbaancheque aanvragen?

Je kunt de loopbaancheque uitsluitend via de website van VDAB.be aanvragen. Volg de procedure en je krijgt de loopbaancheque binnen de 10 dagen via mail.
 1. Surf naar www.vdab.be/loopbaanbegeleiding
 2. Klik op het gele vlak
 3. Log in met itsme of registreer
 4. Na inloggen op de VDAB-website zie je direct de link of button loopbaancheque aanvragen.
 5. Na je aanvraag, krijg je van VDAB een mail in je (spam)box. Deze eerste mail is een betaalverzoek van €40 voor 4 uur (bij cheque 1) of €40 voor 3 uur (bij cheque 2).
 6. Na je betaling, krijg je een tweede mail van VDAB (ook in je spambox). Dit is de loopbaancheque. Op de loopbaancheque staan twee nummers die Algida op de site van VDAB ingeeft zodat men weet dat je gestart bent.
Er is momenteel geen wachttijd om op te starten. Je mag je tweede cheque ook bij Algida inzetten als je de eerste loopbaancheque elders hebt gebruikt.

Wat zijn jouw bezorgdheden? Lijst ze op

Schrijf voor jezelf eens op waar jij wakker van ligt of wat je bezorgdheden in verband met je job zijn. Dit zijn jouw loopbaanvragen waar jij de loopbaancheque voor kunt inzetten. Zo maak je dit traject heel concreet en meetbaar.

Bel of mail me op voorhand om je lijst te overlopen. Ik kan je dan zeggen of/hoe ik je kan helpen.

Loopbaanbegeleiding prijs en voorwaarden. Voor wie & wanneer?

loopbaancheque (1)
 • je woont of werkt in België
 • je hebt minstens 7 jaar werkervaring (mag onderbroken zijn)
 • je krijgt om de 7 jaar maximum 7 uur persoonlijke begeleiding.
 • Op het moment van de aanvraag heb je een werknemerscontract, arbeidscontract, interimcontract of ben je zelfstandige. Dus wie op ziekenkas of invaliditeit is én nog een job heeft, kan dus ook zijn cheque inzetten.
 • Heb je al ooit 4 uur ergens anders gevolgd, dan kun je de tweede cheque van 3 uur ook bij een andere loopbaanbegeleider inzetten.

Wie werkloos is en per toeval 1 dag werkt, kan op die werkdag zijn loopbaancheque aanvragen. Bel naar het gratis nummer 0800 30 700 en hou je (interim)contract bij de hand.

Waar gebeurt de loopbaanbegeleiding

Je kunt kiezen om de loopbaanbegeleiding online te doen via beeldbellen of op het kantoor van Algida in Rijkevorsel. Sessies zijn mogelijk tussen 8u30 in de ochtend en 20u00 's avonds. Online sessies duren 1 uur, face to face sessies anderhalf uur.

Resultaat van loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is een enorme verrijking voor jezelf omdat het je nieuwe inzichten geeft om je job makkelijker vol te houden, anders met stress om te gaan, een betere work-life balance geeft of om je te heroriënteren, ... Het vergroot je zelfvertrouwen omdat je ontdekt wat je echt goed kunt en waar je deze jobs kunt vinden.

Elk traject is een enorme persoonlijke groei van jezelf waarbij je levenslang van de resultaten profiteert.

invia

Gesteund door Vlaanderen

Algida is aangesloten bij erkende loopbaancentra van VDAB zoals Invia en ACV Puls. Hierdoor kun je met de loopbaancheque 4 uur (online) loopbaanbegeleiding volgen voor amper €40

Referenties loopbaanbegeleiding

 

google review

Algida heeft de meeste Google reviews voor Antwerpen centrum en de meeste 5 sterren reviews op Google. Dit zegt iets over onze aanpak en kwaliteit. We zijn ook één van de weinigen met een WSE kwaliteitslabel, het kwaliteitslabel van de Vlaamse overheid ivm werk en sociale economie.

Loopbaanbegeleiding prijs en voorwaarden. Stel hier je vraag of bel Michel op 0486 329 020

 

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar boven