Loopbaanbegeleiding prijs en voorwaarden

Prijs met loopbaancheque

Een traject is €90 voor 7 uur opgesplitst in een eerste deel van 4 uur (aan €45) en een tweede deel van 3 uur. Na 4 uur kijken we hoe ver we staan en hoe de laatste 3 uur ingevuld worden.

Alle prijzen zijn inlusief btw. Wie lid is van ACV krijgt één keer €45 terug (*vraag hiernaar).

Hoe loopbaancheque aanvragen?

Je kunt de loopbaancheque uitsluitend via de website van VDAB.be aanvragen. Volg de procedure en je krijgt de loopbaancheque binnen de 10 dagen via mail.
 1. Surf naar www.vdab.be/loopbaanbegeleiding
 2. Klik op heb ik recht of bestel loopbaancheques
 3. Log in met itsme of registreer
 4. Na inloggen op de VDAB-website zie je direct de link of button loopbaancheque aanvragen.
 5. Na je aanvraag, krijg je van VDAB een mail in je (spam)box. Deze eerste mail is een betaalverzoek van €45.
 6. Na je betaling, krijg je een tweede mail van VDAB (ook in je spambox). Dit is de loopbaancheque. Op de loopbaancheque staan twee nummers die Algida op de site van VDAB ingeeft zodat men weet dat je gestart bent.
Er is momenteel geen wachttijd om op te starten. Je mag je tweede cheque ook bij Algida inzetten als je de eerste loopbaancheque elders hebt gebruikt.
Heb je na 2 dagen nog niets gekregen van VDAB, bel dan het gratis nummer op 0800 30 700. Wellicht heeft men een fout mailadres van je.

Referenties loopbaanbegeleiding

Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Loopbaanbegeleiding: voor wie & wanneer?

 • je woont of werkt in België
 • je hebt minstens 7 jaar werkervaring (mag onderbroken zijn)
 • je krijgt om de 6 jaar maximum 7 uur persoonlijke begeleiding
 • Op het moment van de aanvraag heb je een werknemerscontract, arbeidscontract, interimcontract of ben je zelfstandige. Dus wie op ziekenkas of invaliditeit is én nog een job heeft, kan dus ook zijn cheque inzetten.
 • Heb je al ooit 4 uur ergens anders gevolgd, dan kun je de tweede cheque van 3 uur ook bij Algida inzetten.
 • Meer info: Bel VDAB op het gratis nummer 0800 30 700

Prijs zonder loopbaancheque

€75/u, €95 voor anderhalf uur en €125/2 uur en €245/4 uur. Uren mogen gespreid worden over verschillende sessies. Tarieven incl btw

Verloop van de begeleiding

01.

VDAB website

Surf naar vdab.be/loopbaanbegeleiding en doe je aanvraag

02.

Maak je afspraak

Neem daarna meteen al contact met Algida en boek je eerste afspraak in

03.

Ontvang je vragen

Als voorbereiding, krijg je oefeningen via mail. 10 minuten per dag is voldoende om hiermee bezig te zijn

04.

Bezorg je loopbaancheque

Tegen de eerste sessie heb je de loopbaancheque ontvangen. Je bezorgt deze voor de eerste sessie start

05.

SMS 1 dag voor elke sessie

Eén dag voor elke sessie krijg je een SMS als bevestiging van de afspraak

06.

1 sessie per week

Meestal is er 1 sessie per week of 1 sessie om de 2 weken. Zo blijft je focus bij de begeleiding.

07.

E-mail na elke sessie

Na elke sessie ontvang je een mail als samenvatting of extra oefeningen. Dit zet bij jou een denkproces op gang

08.

Persoonlijk plan

Na elke sessie overlopen we of je iets geleerd hebt en welke acties je overweegt. Zo wordt elke sessie heel concreet, meetbaar en zinvol.

Waar gebeurt de loopbaanbegeleiding

Je kunt kiezen om de loopbaanbegeleiding online te doen via

 • beeldbellen of
 • op het kantoor van Algida in Rijkevorsel, of in Antwerpen (Sudermanstraat 5 bij ACV) of bij je thuis (max 25 kilometer van Rijkevorsel)
 • Sessies zijn mogelijk tussen 8u30 in de ochtend en 20u00 's avonds. Online sessies duren 1 uur, face to face sessies anderhalf uur tot 2 uur. Sessies bij je thuis 2 uur.

Levenslang resultaat van je loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is een enorme verrijking voor jezelf omdat het je nieuwe inzichten geeft om je job makkelijker vol te houden, anders met stress om te gaan, een betere work-life balance geeft of om je te heroriënteren, ... Het vergroot je zelfvertrouwen omdat je ontdekt wat je echt goed kunt en waar je deze jobs kunt vinden.

Elk traject is een enorme persoonlijke groei van jezelf waarbij je levenslang van de resultaten profiteert.

Gesteund door Vlaanderen

invia
invia

Algida is aangesloten bij erkende loopbaancentra van VDAB zoals Invia en ACV Puls. Hierdoor kan ik de loopbaancheque aanvaarden en jou zo'n grote korting geven.

Opleidingscheque

Wil je naar aanleiding van de begeleiding nog een cursus volgen, dan krijg je tot €250 subsidie via de opleidingscheque van de overheid.

opleidingcheque

Stel hier je vraag of bel Michel op 0486 329 020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven