Werken zonder stress

Werken zonder stress is je stresspatroon doorbreken zodat de stress van je afglijdt. Het helpt al als je weet waar wil je naar toe, wat kun je goed en doe je graag.

Kijk eens naar:

 • wat geeft je stress
 • wanneer krijg je dit
 • en hoe uit stress zich bij jou

Vragen?

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Welke acties ondernemen

 • wat kun je voortaan doen om minder stress te ervaren
 • hoe kun jij anders communiceren
 • welke gedachten kunnen helpen
 • of hoe erger jij je minder

Je stress verdwijnt als je de focus kunt leggen op wat je graag, doet en energie van krijgt gekoppeld aan te weten wat mensen in je waarderen. De noodzaak om te pleasen verdwijnt dan net de stressklachten zoals piekeren en vage spierpijnen.

Vind je dit moeilijk, dan help ik je graag die stress te verkleinen via begeleiding met de loopbaancheque. Je krijgt dan 4 uur persoonlijke of online begeleiding voor €10/uur.

Cirkel van invloed en betrokkenheid

Bekijk eens wat er allemaal rondom jou gebeurt. Waar heb jij invloed op en waar niet.

Bijvoorbeeld:

 • het grote coronaprobleem konden we als individu niet oplossen
 • onze eigen invloed was wel voorzichtig zijn door afstand te houden, handen te wassen of mondmasker te dragen.

Het grote probleem op het werk (vb: werkdruk) ga je in je eentje niet oplossen. Wat je wel kunt doen is bijvoorbeeld loslaten, je minder ergeren, een andere werkorganisatie toepassen of anders met tijd omgaan.

Begeleiding bij werken zonder stress

De overheid zet enorm in op werken zonder stress omdat er zoveel werknemers en zelfstandigen last van hebben.

Daarom kun je persoonlijke begeleiding volgen met de loopbaancheque.

Je hebt al resultaat vanaf de eerste sessie

goedkoopste

Online begeleiding

€10/u 4 uur
 • Werken zonder stress
 • Hoeveel stress ervaar jij
 • Hoe doorbreek jij dat stresspatroon
 • 4 uur online begeleiding
 • Voor wie 7 jaar ervaring heeft als zelfstandige of werknemer
 • Je woont of werkt in Vlaanderen
 • Data in onderling overleg
 • Start na ontvangst loopbaancheque

Vragen?

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven