Meer geld verdienen

snel geld verdienen

Meer geld verdienen zonder harder te werken of meer uren te doen. Deze 3 manieren zijn bovendien duurzaam dus het blijft komen zodat je toekomst veilig is.

Meer geld verdienen: 3 manieren

Ontdek je talent

Iedereen heeft talenten en iedereen is goed in iets. Helaas blijft het talent bij de meeste mensen onderbelicht waardoor het onvoldoende tot uiting komt.

Dat talent kan bovendien alles zijn. Wij denken bij talent aan zangers, kunstenaars, acteurs, ... maar talent is veel breder dan dat. Het is alles wat jij kunt doen met 2 vingers in de neus omdat het jou geen moeite kost terwijl het voor anderen een opgave is. Ook jij hebt talenten. Ken jij ze al?

Vaak leven we in de onterechte overtuiging dat er met je talent geen geld te verdienen valt.

Of bepaal waar jij steengoed in wil worden

thuiskantoor-3

Iedereen is goed in iets (heeft talent) of kan zeer goed in iets worden waardoor je makkelijk veel meer salaris krijgt. Je doet het werk immers veel rapper of net op een andere manier waardoor het mooier, eenvoudiger, handiger, ... is.

Zo zijn er vandaag duizenden mensen die snel geld verdienen omdat zij zich gespecialiseerd hebben in een bepaalde niche. Zij hebben eerst gezocht wat hen interesseert en zijn zich hierop daarna gaan toeleggen.

Leer jezelf goed verkopen

Jezelf kunnen of durven verkopen, is een derde manier om snel geld te verdienen. De juiste woorden kiezen om jezelf aan te prijzen zorgt er voor dat bedrijven 10, 20 of 30 procent meer willen betalen.

Ook het kiezen van de juiste bedrijven is een strategie want binnen elke sector zijn er bedrijven die beduidend meer betalen. Ken jij deze bedrijven nog niet, dan help ik je graag.

Neem een mentor of coach die je helpt

Met deze 3 manieren om snel geld te verdienen kun je zelf al aan de slag. Lukt het jezelf niet helemaal, neem dan een coach die je hierbij helpt omdat het dan sneller gaat.

Het leuke aan dit alles is dat je daarvoor zelfs je loopbaancheque van de overheid kunt inzetten omdat meer geld bijdraagt tot rust in je hoofd en een betere balans werk en privé. "Ik geef je graag 4 uur persoonlijke begeleiding voor €11,25/u (online of face to face). Daarna kun je zelfs nog 3 uur extra begeleiding nemen voor €15/u", zegt jobcoach Michel Piedfort.

Wat staat er niet in de lijst van meer geld verdienen

  1. Hard werken of overuren presteren
  2. Braaf je job doen en zo op promotie hopen
  3. Een doorsnee job kiezen want dan krijg je een doorsnee salaris
  4. Je huidige job inruilen voor een flexi-job van €15/u want door je talent of specialisatie te ontdekken, kun je €75/u vragen.
  5. CV-droppen zonder strategie of planning omdat jij zelf niet kiest maar de keuze overlaat aan iemand anders

Je wordt gevraagd

jobcoach michel piedfort 3

Ik heb in meerdere branches gewerkt en bij een aantal was het meteen een schot in de roos. Wat al die beter verdienende jobs gemeenschappelijk hadden was dat je gebeld en gevraagd werd.

Dat maakt het allemaal ook zo plezant. Het voelt niet meer aan als jezelf verkopen, als iets moeten doen of als werken. Daarom dat ik deze levensstijl en kennis graag met je deel want er zijn genoeg mogelijkheden voor iedereen om meer geld te verdienen. Ook voor jou. Bel me op 0486329020 of mail me daarom vandaag nog voor een gratis & vrijblijvend gesprek.

Lid van Vlaamse coaching centra

Krijg van jobcoach Michel 4 uur begeleiding voor €10,25/u met de loopbaancheque

Meer info over geld verdienen

Met praten krijg je al een idee zonder dat het je tot iets verplicht. Omdat ik binnen het netwerk van VDAB-coaches werk, kan ik je niet pushen. Laat gewoon je nieuwsgierigheid toe en zet nu  de eerste stap.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven