stresstest

Stresstest

Onze stresstest geeft je een overzicht van de ervaren stressklachten (lichamelijke klachten, geestelijke klachten, emotionele klachten) gecombineerd met de frequentie dat ze voorkomen.

Er zijn meer dan 50 parameters die onderzocht worden. De test kan bij ons op kantoor op de Itali√ęlei afgenomen worden. De stresstest duurt een 15 tal minuten.

Stresstest op computer

De test wordt op computer afgenomen en omvat 50 vragen. Je vinkt per vraag aan hoe vaak je last hebt van bepaalde klachten (vb: nooit, een keer per maand, een keer per 2 weken, dagelijks, etc).

De test kan anoniem ingevuld worden. Aan de resultaten van de test wordt geen diagnose verbonden. Het is wel mogelijk dat wij je aanraden om je huisarts te bezoeken.

Evolutie van de stress en klachten

We raden altijd aan om vooral in de gaten te houden wat er veranderd is in de afgelopen weken of maanden. Wat lukt er niet meer, welke lichamelijke of geestelijke klachten vallen je opeens op.

Zo kan het heel goed zijn dat jezelf je bepaalde nieuwe situaties niet als stressklacht ervaart. Denk bijvoorbeeld dat je sleutels niet meer vindt. Na de winter linken we vermoeidheid eerder aan het gevolg van de winter en niet altijd aan ervaren stress.

Tegelijk kan het zijn dat je lichaam geen of andere signalen gaat geven. Als je jarenlang tijdens de middagpauze niet eet, kan het zijn dat het lichaam geen hongergevoel meer geeft terwijl je lichaam wel eten nodig heeft.

Luisteren naar je lichaam en kijken wat er veranderd is, is zeer belangrijk om alarmsignalen te herkennen.

Stressklachten gaan vanzelf niet weg

Wie stressklachten ondervindt en niets onderneemt, zal met klachten blijven zitten. De klachten gaan immers vanzelf niet weg.

Daarom is het belangrijk dat je de klachten zo snel mogelijk aanpakt om erger te voorkomen.

 

stresstest resultaten

Maak een afspraak voor de gratis stresstest

[activecampaign form=3]

ūüē∂ Gratis 13 online testen

Welk kleurtype ben jij, welke job past je, ben je een toffe collega, ben je perfectionist, stresstest, hoe functioneer jij,...

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.
Lees meer in ons
privacybeleid.

Scroll naar boven