Burnoutbehandeling

Versnel je burn-out herstel met Michel, want rapper uit burn-out geraken kan echt. Ik ben burn-outcoach Michel en zorg er voor dat jij opnieuw:

  • energie krijgt en klachten verdwijnen
  • minder piekert omdat je oplossingen ziet
  • je valkuilen herkent en vermijdt waardoor je burn-out herval uitschakelt
  • weet hoe jij kunt terugkeren naar je job of ontdekt welke job beter bij je past zodat werken opnieuw plezant is in plaats van irritant

Hoe sneller je begint met je burnoutbehandeling hoe beter want hoe langer je wacht, hoe moeilijk je terugkeer zal zijn. Contacteer me daarom direct nog voor je gratis eerste gesprek.

Mail me via michel@algida.be of bel Michel 0486329020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Begeleiding werken na burn-out kan ook met de loopbaancheque (7 uur voor €90 all in). Gesprekken kunnen face to face of via beeldbellen.

REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Burnoutbehandeling is ook ...

een antwoord geven op de HOE via technieken en tools

01.

Luister naar je lichaam

Hoe voel je opnieuw het verschil tussen: mijn lichaam is moe terwijl jij zelf wél de energie hebt om door te gaan

02.

Rust in je hoofd vinden

Hoe zet je de knop in je hoofd af zodat je hersenen rust krijgen

03.

Doseren

Wat kun jij voortaan doen zonder verwijten te hoeven vrezen of schrik te moeten hebben?

04.

Grenzen trekken

Door beter grenzen te trekken, gaat men er ook rekening mee kunnen houden. Maar hoe doe je dat?

05.

Je gezondheid eerst zetten

Als je de gezondheid eerst kunt zetten, wordt grenzen trekken makkelijker. Ook jij kunt dit op eenvoudige wijze eigen maken

06.

Lat lager leggen

Wanneer is het goed genoeg voor jezelf? Hoe kun je milder zijn voor jezelf en anderen? Ook dat komt aan bod tijdens deze burn-out behandeling

07.

Hier & nu

In het heden blijven ipv in het verleden te blijven hangen of na te denken over de toekomst

08.

Actie ondernemen

Wat kun je doen in plaats van altijd te blijven analyseren. Door iets te doen, krijg je feedback en ervaar je of je goed bezig bent. Van denken, heb je vooral 'wat als'

Wanneer begeleiding starten?

Als je thuis bent en vooral ligt te piekeren over 'oei zal de baas bellen', 'nog even wat Googlen over burn-out', 'nog wat analyseren van jezelf' dan start je best al begeleiding werken na burn-out want je kijkt dan vooruit in plaats van achteruit, je voelt de energie opnieuw stromen omdat je inziet wat je wél kunt en daarom rapper uit het dal kruipt

1 op 1 begeleiding - 7 uur à €90

Online via beeldbellen, in Rijkevorsel of bij je thuis tot 20 kilometer rond Rijkevorsel. Met loopbaancheque €90/7 uur. Zonder cheque €85/u. Zowel voor werknemers als zelfstandigen.

Met loopbaancheque bekijken we alles vanuit de werksituatie in het kader van werkbaar werk of werken na burn-out.

Behandeling zonder cheque

€85/u, €275/4 uur en €445/7u.  Online of in Rijkevorsel. Overdag & 's avonds.

Over mij

Ik ben Michel Piedfort
Burn-outcoach

Ik ben Michel Piedfort, 54 jaar en draai al 25 jaar mee binnen HR. In de laatste 7 jaar begeleid ik mensen met veel op stress- en burn-outklachten.

Je krijgt een zeer praktische begeleiding die je herstel versnelt omdat de nadruk ligt op wat je voortaan anders of niet meer kunt doen in plaats van te blijven analyseren zonder in actie te schieten.

Grenzen trekken, mild zijn voor jezelf, meer doseren, ... Hoe doe je dat nu concreet?

Tijdens mijn begeleiding voel je dit. Je kunt heel veel teksten lezen maar tijdens de begeleiding ga je het voelen waardoor je het ook daadwerkelijk gaat toepassen.

signature

Burnoutbehandeling aanvraag

Vraag je gratis intakegesprek. Zo ervaar je mijn werkwijze en als het klikt, kun je beslissen om een traject te starten.

Mail of bel Michel 0486 329 020 en versnel je burn-out herstel

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven