thuiswerk

Starten met thuiswerk

Starten met thuiswerk is mogelijk. Dat bewijzen de meer dan 150.000 mensen die met thuiswerk een volwaardig inkomen verdienen.

Waarom lukt het hen wél daar waar de meeste mensen hopeloos blijven dromen van thuiswerk.

Michel startte 25 jaar geleden al met thuiswerk

Loopbaanbegeleiding Antwerpen Algida

Michel Piedfort zag zijn thuiswerk evolueren van pure administratie naar telefoneren, marketing en coachen. "Er is voldoende vraag naar thuiswerk, alleen merken we die vaak niet omdat we niet weten waar en hoe te zoeken", zegt hij.

De meeste bedrijven zoeken een thuiswerker voor een job die af en toe komt of nog geen parttime job is. Daarom verschijnen thuiswerk vacatures ook weinig op jobsites.

De vragen naar thuiswerk is enorm groot. Dat blijkt uit de thuiswerk vacatures. Het belangrijkste is reageren en starten, zegt Michel Piedfort want zo geraak je in het circuit.

Starten met thuiswerk 5 tips

  1.  Wat wil je van thuiswerk doen. Probeer je dienst zo concreet mogelijk te maken.  Iets administratiefs is niet het goede antwoord. Alles is nog een slechter antwoord. Iemand die denkt dat hij alles kan, kan eigenlijk niets. Geen enkel bedrijf zoekt iemand die alles kan doen.
  2. Kies thuiswerk activiteiten die nauw aan mekaar verwant zijn. Je komt niet geloofwaardig over als je tegelijk copywriter en IT-programmeur bent.
  3. Ga na welk contract voor thuiswerk best bij je past.
  4. Bepaal hoeveel uur jij kunt werken en wanneer want hiervan hangen de jobs van af
  5. Solliciteren voor thuiswerk is anders dan solliciteren voor een vaste job. Leer dit of vraag hulp hiervoor aan Michel

Starten met thuiswerk

Bel Michel op 0486 329 020  of mail.  Vermeld:

  • hoeveel uur per week wil je werken?
  • wanneer kun jij werken?
  • wat doe je nu van job en hoeveel jaar ervaring heb je?

 

 

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven