Starten als freelance copywriter

Door te starten als freelance copywriter schreef ik al meer dan 3000 artikels over freelancen, hulpverlening, liefde, techniek, carrière, vrijwilligerswerk en loopbaanbegeleiding. Van mijn boeken werden meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

Vandaag heb ik tal van artikels met een Google 1 ranking en geweldige doorklik. Hierdoor heb ik elke maand een natuurlijke instroom van bezoekers en reacties.

  • Wil jij ook starten als freelance copywriter, dan begeleid ik je graag.
  • Of kies jij ervoor om een freelance copywriter in te zetten voor je blog of nieuwsbrieven, contacteer me dan op 0486 329 020
starten als freelance copywriter

Hoe starten met een freelance copywriter?

Op basis van je briefing, ontvang je een prijsofferte. Ik schrijf teksten voor je op basis van interviews, interne documenten of openbaar toegankelijke informatie.

Naast artikels en blogs, kan ik ook je nieuwsbrieven maken en versturen of je WordPress website onderhouden of zoekwoordanalyse doen voor SEO.

Mijn referenties als freelance copywriter

Je hebt wellicht nog nooit van Michel Piedfort gehoord en toch heeft hij jaren veel boeken verkocht. Dat komt omdat hij zijn boeken ook via andere kanalen dan de traditionele boekenwinkel aan de man brengt.

Ik ben ook de oprichter van Freelancenetwork en promoot al sinds 2000 het freelancers statuut. Daarnaast ben ik fervent blogger. Kortom: heb je vragen over starten als freelance copywriter of wil je mij inhuren, dan kun je mij best mailen of bellen op 0486329020.

Ik schreef ook artikels voor Imec, Creativeskills, Lizzy, Comanage, Mediacomm, Freelancenetwork en vele andere bedrijven.

Mijn contentwebsites zijn ondertussen verkocht en ik focus me op wat ik graag doe en goed kan: teksten schrijven en loopbaanbegeleiding geven.

Ook ben ik sterk in persberichten voor gespecialiseerde magazines, online media, radio en TV.

hln3
dvo2
kmoinsider2

Contact

Wil je dat ik jouw teksten verzorgen voor websites, persberichten of flyers, vraag dan een prijsofferte.

Wil je zelf starten als freelance copywriter, dan begeleid ik je graag als jij je loopbaancheque van VDAB inzet. Je krijgt dan 7 uur online of persoonlijke begeleiding voor €12,84/u.

Bel me op 0486 329 020 of mail me

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven