Stop je flexijob

flexijob

Stop je flexijob aan €12/u en ga werken aan €75/u. Je verdient dan op 1 uur evenveel dan op een ganse dag werken en hebt meer vrije tijd

Rap geld met flexijob

Het klinkt logisch. Wie rap wat geld nodig heeft, kan best een flexijob zoeken. Maar eigenlijk hoeft dat niet. Dat zegt jobcoach en salescoach Michel Piedfort van Algida.

De overheid wil zo veel mogelijk mensen aan het werk maar vergeet te vertellen dat er aan flexijobs ook nadelen zijn voor jou als persoon. Je kunt veel beter inzetten op jezelf zodat jij op 1 uur bijna evenveel verdient dan op een ganse dag.

4 stappen naar meer geld en een toffe job

Eigenlijk ben je er al in 4 stappen maar tijdens het denkproces verdien jij helaas niets. Daarom is het ook een investering in jezelf omdat je meer geld gaat verdienen, meer waardering gaat krijgen en een duurzame job krijgt.

 

Ontvang meer tips over (werk)geluk

Stappen naar meer geld zonder flexijob

  1. ontdek wat je graag doet en wat je talent is zodat jij overtuigd raakt dat jij goud in handen hebt en je zelfvertrouwen groeit
  2. toon dit aan bedrijven zodat ze weten dat jij hen kunt helpen
  3. leer jezelf verkopen zodat men direct je talenten ziet
  4. blijf bijleren zodat je kennis verdiept en up to date blijft want de wereld verandert in de volgende 5 jaar meer dan in de afgelopen 25 jaar

Start vandaag

Neem zo dadelijk pen en papier en begin meteen zodat jij je hersenen activeert. In plaats van 'go with the flow' focus jij dab op de toekomst.

Je kunt deze tijd makkelijk compenseren door minder doelloos te surfen op het internet, minder computerspelletjes te spelen of minder te Facebooken.

Tien minuten per dag doen al wonderen.

Ik heb geen talent, ik kan niets speciaals

Ik ben nergens echt goed in, ik heb niet het juiste diploma, ik heb geen talent, ... Deze negatieve gedachten brengen je nergens.  Vertrek eens bij wat jij wel kunt. Wat wil jij leren?

Iedereen is goed in iets of kan goed in iets worden als je tijd wil investeren. Er zijn tal van gratis cursussen die je kunt volgen dus geld mag geen rem zijn.

Je hebt gelijk dat jouw salaris niet zomaar komt aanwaaien. Daarom dat volhouden belangrijk is.

waarom doen we zo graag terrasjes

Volhouden en stoppen met flexijob

Daarom kun jij jezelf ook laten begeleiding in je zoektocht naar jouw talenten en wat je echt wil. Ik help je ook met jezelf beter te verkopen zodat je écht de prijs durft vragen die je waard bent en dat bedrijven spontaan met jou contact opnemen omdat je gewoon super goed bent in wat je doet onafhankelijk van de prijs die je vraagt.

Als je nog niet weet waar je die €25.000 of €50.000 extra inkomen gaat halen, hoe jij die marketing voor jezelf kunt doen en welke bedrijven interesse hebben, dat is niet erg want met loopbaanbegeleiding kom je hier stap voor stap achter.

Over Michel Piedfort

Michel Piedfort begeleid al meer dan 7 jaar mensen fulltime naar meer werkgeluk. Hij is aangesloten bij door de overheid erkende centra waardoor hij begeleiding kan geven vanaf €11,25/u.

Vragen over het vinden van je talent of het vinden van die 2de job met mooi tarief, bel Michel op 0486329020 of mail

Please enter your name.
Please enter a message.

Lid van Vlaamse coaching centra

invia
acv-puls
Scroll naar boven