thuiswerk als bijverdienste

Thuiswerk als bijverdienste

Kun je met thuiswerk als bijverdienste starten? Thuiswerk als tweede job als het ware. Een prima idee. De meeste mensen zijn eigenlijk met hun thuiswerk als bijverdienste gestart. Ik hoor trouwens heel vaak dat mensen via de bijverdienste de stap naar fulltime of parttime thuiswerk zetten.

Voor heel wat mensen start thuiswerk als een droom. Zou het voor mij lukken? Zou thuiswerk iets voor mij kunnen betekenen? Zou ik voldoende geld kunnen verdienen met thuiswerk om van te leven?

De hamvraag is uiteraard hoe je met thuiswerk start zonder risico te lopen. Het is niet de bedoeling dat je ineens met thuiswerk start en je huidige job vaarwel zegt zonder dat je een idee hebt van de slaagkansen van je thuiswerk job.

Starten als bijverdienste deed een meerderheid

Uit talrijke getuigenissen van thuiswerkers blijkt telkens weer dat men volmondig beaamt dat men zonder de tussenstap van de bijverdienste nooit tot een volwaardige thuiswerkjob gekomen zou zijn.

In het begin wil men gewoon van thuiswerk proeven en nagaan of thuiswerk je wel ligt. Kun je alleen werken? Vind je thuis werken leuk? Kun je thuiswerk echt combineren met je gezin? Kun je jezelf blijven concentreren op je werk? En vooral, vind je bedrijven die je thuiswerk willen toevertrouwen?

Thuiswerk als bijverdienste voor extra vakantie, een grotere auto of gewoon meer luxe

Bij de bijverdieners heb je die 3 grote groepen van mensen.

  1. Zij die gewoon willen bijverdienen om het geld te gebruiken voor extra dingen te kunnen kopen. Puur voor de luxe. Denk bijvoorbeeld aan duurdere kleding kopen, een grotere auto, een verre vakantie kunnen doen.
  2. Zij die extra geld nodig hebben om te overleven. Voor hen is de bijverdienste een pure noodzaak. Deze mensen zien thuiswerk als een mogelijkheid naast bijvoorbeeld een flexi-job.
  3. Zij die geloven in de filosofie van thuiswerk als andere manier van werken en leven. Deze mensen willen thuiswerk uitproberen. Ze dromen er van om hun thuiswerk te laten evolueren naar een parttime of fulltime job zodanig dat zij hun vaste job ooit vaarwel kunnen zeggen.

 

 

ūüē∂ Gratis 13 online jobtesten

Welk kleurtype ben jij, welke job past je, ben je een toffe collega, ben je perfectionist, stresstest, hoe functioneer jij,...

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.
Lees meer in ons
privacybeleid.

Scroll naar boven