online training bopp 28

Ik BLIJF klachten ervaren

Wie vandaag nog altijd burn-out klachten ervaart, is vandaag of afgelopen dagen nog in zijn valkuil getrapt.

Een uitzondering is als je door de ongezonde stress orgaanfalen hebt opgelopen.

Of anders gezegd: je mag vandaag geen burn-out klachten hebben omdat er 6 maanden geleden iets gebeurd is.

Blijf daarom zoeken naar:

  • waar heb jij je vandaag of gisteren aan geërgerd?
  • hoe kun jij dit vermijden?
  • welke technieken passen bij jou? Met andere woorden: hoe kun jij alle oefeningen combineren?

Blijf niet eindeloos alles alleen uitzoeken

Als je de oefeningen doet en je blijft klachten ervaren, dan kan het ook zijn:

  • dat ik iets niet goed heb uitgelegd maar je kunt hiervoor gratis verduidelijking vragen.
  • dat je een aantal dingen nog niet begrepen hebt, maar ook hiervoor kun je uitleg vragen. Ik heb er zelf ook jaren over gedaan om alle verbanden te zien dus het is perfect mogelijk dat het bij jou tijd nodig heeft om te bezinken
  • dat je een aantal technieken onvoldoende beheerst maar ook hierbij kan ik je helpen zodat het je rapper lukt want jouw oplossing ligt doorgaans zo dicht voor je neus dat het niet ziet. En ook dat is menselijk en normaal.

Vraag mijn hulp

Jouw oplossingen liggen vaak zo dicht voor je neus dat je ze zelf nog niet ziet. Durf daarom mijn hulp vragen want mijn begeleidingen helpen je écht rapper vooruit. Dat is mijn vak en ieder heeft zijn eigen specialiteit.

Bel Michel op 0486329020 of mail via het formulier

  • ben je werknemer of zelfstandige, dan krijg je 7 uur begeleiding voor €90 met de loopbaancheque , betaalbaar in 2 keer €45 (bij aanvang en het 5de uur)
  • of neem privé-begeleiding (€75/u of €63/u bij 7 uur) als je geen recht op loopbaancheques hebt
Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!
Scroll naar boven