Als je piekert over je werk, volg dan loopbaanbegeleiding bij Algida

Stoppen met piekeren, werk & privé balans, jobs vinden, cv tips & solliciteren, freelancer worden. Bekijk de data en schrijf je in

Michel Piedfort

google reviews algida

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Problemen op je werk aanpakken. Dat is loopbaanbegeleiding

Dank je Michel Piedfort van Algida Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Loopbaanbegeleiding is een fantastische vorm van persoonlijke coaching en begeleiding in je loopbaan. Er zijn 5 verschillende types van begeleiding:

 1. Doe-het-zelf-methode. Je vindt heel wat tips en tricks in mijn blog.
 2. Gratis webinars over solliciteren, balans werk & privé, starten als freelancer, stress verminderen, ...
 3. Online cursusreeks in groep solliciteren en loopbaanbegeleiding
 4. Persoonlijke begeleiding
 5. Persoonlijke loopbaanbegeleiding met loopbaancheque VDAB. Dit is een 7 uur persoonlijke begeleiding gespreid over een traject van 4 uur en 3 uur voor werknemers, zelfstandigen, technisch werklozen en mensen op ziekenkas. De begeleiding vraag je aan via VDAB.be. Dankzij dit systeem van de loopbaancheque betaal je amper 10 euro per uur.

Maak gebruik van je gratis kennismakingsgesprek. Zo kun je eerst meer informatie geven over je situatie en verneem je hoe je probleem aangepakt wordt.

Michel Piedfort
Je loopbaanbegeleider
tel 0486 329 020 of e-mail

ps: Ongelukkig op je werk, met je gratis gesprek ontdek je wat er aan gedaan kan worden

Google reviews: wat zeggen eerdere deelnemers?

go2

  5 star review  I attended a webinar by Michel van Algida with interesting tips for a better CV. Very interactive. Recommended!

  thumb B F

  5 star review  De webinar "CV tips" was interessant en op een aangename manier gebracht. Bedankt Michel.

  thumb M. DG

  5 star review  With 4 hours of personal guidance, I found clear answers to many questions thanks to Michel's efficient approach. He draws from a lot of experience and combines this with a relaxed approach. I know who to turn to if I would like career counseling in the future.

  thumb Lana Macanovic

  5 star review  Ik leerde Michel kennen via de loopbaanbegeleiding. Michel heeft me er terug bovenop geholpen, terug in mezelf doen geloven! Ik kan het iedereen alleen maar aanraden! Een topper! Ik volgde daarnaast ook de Webinar CV Tips en ook dat was weer een enorme hulp met de juiste tips en trics! Bedankt Michel!

  thumb Katia Maes

Loopbaanbegeleiding Antwerpen : locaties

loopbaanbegeleiding antwerpen

Algida Loopbaanbegeleiding bevindt zich in het centrum van Antwerpen. Er is een kantoor op de Italiëlei 46 (vlakbij de Paardenmarkt) en in de Sudermanstraat 5 (bij ACV). Indien gewenst kom ik ook loopbaanbegeleiding aan huis geven of je kunt online loopbaanbegeleiding via beeldbellen volgen.

Tegenwoordig is ook wandelcoaching populair. Je kunt kiezen uit wandelen in het Stadspark van Antwerpen of Park Spoor Noord.

 

Infosessie loopbaanbegeleiding

In deze video leg ik uit wat loopbaanbegeleiding is, wat je er van mag verwachten, hoe je de loopbaancheque bij VDAB aanvraagt en hoe loopbaanbegeleiding verloopt. Je krijgt ook meer info over de inhoud van de programma's. Uiteraard is loopbaanbegeleiding ook zonder VDAB loopbaancheque mogelijk zowel in groepsessies als individuele sessies.

Haal meer uit je loopbaan met deze programma's

Starten als freelancer
Is freelance werk iets voor mij? Hoe start ik? Waar hou ik rekening mee? Wat met tarieven, contracten, pensioen, klanten vinden en het statuut? Met het Starten als freelancer programma wordt alles zo klaar als pompwater. Je loopbaanbegeleider promoot al 20 jaar freelance werk en begeleidde al honderden starters.
Prijs met loopbaancheque VDAB: €40/4uur, €80/7uur.
Prijs zonder loopbaancheque: €75/uur inclusief btw.vraag meer info
Prijs cursus in groep

Blijven of vertrekken
Zit ik nog wel op mijn plaats? Zijn er andere jobs die beter bij me passen? Hoe/waar vind ik die? Wat kan ik nu echt? Hoe los ik de problemen op mijn werk op? In het programma blijven of vertrekken krijg je hier een duidelijk beeld van.
Prijs met loopbaancheque VDAB: €40/4uur, €80/7uur.
Prijs zonder loopbaancheque: €75/uur inclusief btw.vraag meer info
Prijs cursus in groep

Sterker solliciteren en cv tips
Wat kan ik nu echt goed? Wat doe ik echt graag? Wat zijn mijn sterktes en hoe verwoord ik die competenties naar een voordeel voor de werkgever. In het programma Sterker solliciteren zorg jij er voor dat je cv er uit springt, dat je met je sollicitatiegesprekken beter scoort en zo je kansen op een contract vergroot. Zeker aan te raden nu er door corona minder jobs zijn en de concurrentie tussen sollicitanten toeneemt.
Prijs met loopbaancheque VDAB: €40/4uur, €80/7uur.
Prijs zonder loopbaancheque: €75/uur inclusief btw.vraag meer info
Prijs cursus in groep

Rapper uit je burn-out
Zit je thuis met een burn-out of dreig je overwerkt te raken? Volg dan ons programma rapper uit je burn-out. Tijdens dit programma ontdek je wat je echt wil, wat je wil loslaten en waaraan je toekomstige job moet voldoen opdat je ze wel volhoudt. Tegelijk leer je met de valkuilen van je burn-out omgaat zodat je burn-out herval vermijdt.
Prijs met loopbaancheque VDAB: €40/4uur, €80/7uur.
Prijs zonder loopbaancheque: €75/uur inclusief btw.vraag meer info
Prijs cursus in groep

Minder werkstress programma
Ervaar je veel stress op het werk? Krijg je al lichamelijke klachten? Dan is het hoog tijd om iets aan die stress te doen want werkstress verdwijnt niet vanzelf. Je krijgt inzicht in wat stress met jou doet, hoe je stress vermijdt en hoe jij er anders kunt mee omgaan. Hierdoor ontdek je ook waar jij naartoe wil.
Prijs met loopbaancheque VDAB: €40/4uur, €80/7uur.
Prijs zonder loopbaancheque: €75/uur inclusief btw.vraag meer info
Prijs cursus in groep

Betere work life balance programma
Is de balans tussen je werk- en privé uit evenwicht. Tijdens ons work life balance programma komt dit opnieuw in evenwicht omdat je bewuster gaat omgaan met tijd, wat belangrijk is in je job en in je privé-leven. Je gaat anders doseren en leren hoe je bewuster tijd voor jezelf kunt vrijmaken zonder dat je veel andere dingen hoeft op te geven.
Prijs met loopbaancheque VDAB: €40/4uur, €80/7uur.
Prijs zonder loopbaancheque: €75/uur inclusief btw.vraag meer info
Prijs cursus in groep

Algida.be in de pers

jobat

Jobat
Journalisten van Jobat.be pikten al meerdere keren onze artikels op en publiceerden ze zowel in de papieren als online krant. Voorbeelden zijn waarom bellen ze me niet en wat je van Tom Cruise kunt leren

Tips voor een betere loopbaan

opleiding beter luisteren

15 stressverlagende acties voor elke leidinggevende

Wat kun je als HR meteen doen om de werkstress bij werknemers te verlagen? De tips zijn echt eenvoudig als je weet wat je werknemers missen en waar men stress van krijgt. Ze geven je tegelijk de mogelijkheid om op korte termijn zeer goede resultaten te boeken. De maatregelen kun je op individueel niveau toepassen …

15 stressverlagende acties voor elke leidinggevende Lees verder »

Afgewezen voor een job

Wie voor een job afgewezen wordt, neemt dit vaak heel persoonlijk op of legt de oorzaak van die afwijzing bij een ander. “In de 2 gevallen geraak je hier weinig mee vooruit”, zegt Michel Piedfort van Algida Loopbaanbegeleiding. In dit artikel leg ik uit waarom, hoe je beter reageert en wat de grote gevolgen hiervan …

Afgewezen voor een job Lees verder »

burn-out-getuigenis-timothy

Maak je frustraties bespreekbaar – getuigenis burn-out Timothy

Maak je frustraties bespreekbaar. Dat is de kern van de getuigenis over de burn-out van Timothy. Je hoeft niet alles te blijven opkroppen. “Die frustraties bespreekbaar maken, dat is meer dan je grenzen kennen en er mee leren omgaan”, nuanceert loopbaanbegeleider Michel Piedfort van Algida. Daarom is dit ook een essentieel onderdeel van een traject …

Maak je frustraties bespreekbaar – getuigenis burn-out Timothy Lees verder »

Zeg niet herpak je van je burn-out… maar het komt wel goed

Anja is administratief directeur van een labo. Ze heeft in 2016 een burn-out gehad. Ze ging voor haar klachten naar een psychiater die haar vertelde dat ze naar een burn-out afgleed. Ze geloofde hem pas toen ze tijdens een sessie bij hem onophoudelijk begon te huilen. Wanneer komt de bodem? Anja kreeg ziekteverlof voorgeschreven. Ze …

Zeg niet herpak je van je burn-out… maar het komt wel goed Lees verder »

ik in burn-out

Ik in burn-out? Wat zouden de buren zeggen?

Els uit Oostende heeft twee burn-outs gehad. Eén in 2013 en een in 2016. Van de eerste bleef ze een jaar thuis, de tweede burn-out was veel erger en dieper. Ze is toen twee jaar ziek thuis geweest. Vandaag werkt Els nog altijd voor hetzelfde bedrijf als vroeger maar ze kreeg een andere functie op …

Ik in burn-out? Wat zouden de buren zeggen? Lees verder »

financiele planning freelancers kostenoverzicht

Financieel plan voor freelancers opstellen

Een financieel plan voor freelancers opstellen,  hoe begin je er aan? Maak het je makkelijk en begin in Excel. In een simpel rekenblad maak je een overzicht van je geschatte opbrengsten en kosten. Daarna kun je kosten samenbrengen in rubrieken. Een financieel plan voor freelancers opstellen, doe je jaarlijks met tussentijdse evaluaties. Met een plan …

Financieel plan voor freelancers opstellen Lees verder »

loopbaanbegeleiding zelfstandige

Helft retail medewerkers heeft ongezonde werkstress

Dit zijn allemaal tekenen van ongezonde werkstress, zegt stresscoach Michel Piedfort van Algida.be & TestjewerkStress.be, dat werkstress van medewerkers meet en aanpakt. Ongezonde werkstress gaat vanzelf niet weg, toch kunnen stressklachten snel verminderen als men anders met stress leert omgaan. Wie of wat bezorgt retail personeel stress? Op de vraag wie verantwoordelijk is voor de …

Helft retail medewerkers heeft ongezonde werkstress Lees verder »

feedback cv

Feedback over je cv

Wat zet je op je cv? Hoe kun je een goede cv maken? Volg ons gratis webinar cv tips. Zo weet je direct hoe je je nieuwe werkgever kunt overtuigen om jou voor een gesprek uit te nodigen. Er zijn elke week meerdere gratis webinars cv maken. In het gratis webinar van 45 minuten, leg …

Feedback over je cv Lees verder »

Spirituele groei komt niet op de yogamat

De belangrijkste spirituele groei komt niet op de yogamat of tijdens meditatie. Wel als je conflicten ervaart, frustraties kent, boos of bang bent omdat je realiseert dat je dingen anders moet doen dan je gewend was om ze op te lossen. Die yogamat en meditatie zijn super belangrijk om geestelijke rust te vinden. Ze helpen …

Spirituele groei komt niet op de yogamat Lees verder »

job-na-burn-out-1

Welke job na burn-out? Getuigenissen van ex-burn-out patiënten

Welke job na burn-out? Je vraagt jezelf terecht af of je nog wel terug wil naar die oude job of oude werkomgeving die je ziek maakte? Tegelijk wil je na verloop van tijd opnieuw aan de slag. En dan begint de twijfel. Wat kan ik? Wat wil ik? Wat wil ik niet meer? Hoe vermijd …

Welke job na burn-out? Getuigenissen van ex-burn-out patiënten Lees verder »

Algida Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Dat is persoonlijke begeleiding & coaching

 • go1

  5 sterren

  Zeer goede beoordelingen op Google Review

 • Erkend

  Aangesloten bij VDAB loopbaancentra zoals Puls, Acerta, Grow Coaching 

 • Waar?

  Sudermanstraat 5 of
  Italielei 46 Antwerpen of
  via beeldbellen

 • vanaf €10/uur

  betaalbaar met loopbaancheque

 • Gratis Parking

  in het gebouw van Italiëlei

Welke vraag over werken heb jij?

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Algida is aangesloten bij deze erkende loopbaancentra van VDAB

acvpuls
growcoaching
acerta
invia
Scroll naar top