Replay webinar 2 kritische ik

Hoe verjaag je die kritische ik

In dit webinar hoor je hoe die kritische ik verjaagt via wat wil je niet meer en wat schrikt je af

Mail me:

  • wat heb je geleerd in dit webinar? Wat neem je mee? Wat was er positief
  • interesse om een live webinar te volgen, schrijf je dan in via https://algida.be/webinars  of volg mij op Facebook
Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Beoordeel Algida op Google

Vond je dit webinar interessant? Geef me dan gerust 5 sterren op Google Review zodat je anderen mensen ook benieuwd maakt om eens te komen luisteren

Kritische ik: overwin je angsten

persoonlijke groei2

Als we kijken naar de kritische ik dan komt die vooral tevoorschijn als we eigenlijk iets niet (meer) willen of als we angsten hebben. Stel je daarom telkens de vraag: wat wil ik niet meer of wat schrikt me af? Daarna zoek je naar jouw leermoment. Wie of wat kan jou helpen om dit euvel te overwinnen.

De grote valkuil wordt dan piekeren. Piekeren op zich is normaal. We gaan eerst bij onszelf nadenken: wat kan ik best doen. Als we echter te lang blijven nadenken en geen oplossing vinden, dan wordt piekeren wel een probleem. Bijvoorbeeld als je door al dit nadenken in je gedachten verzonken blijft en afwezig bent voor je gezin of als je wakker ligt. Als ik een nacht niet geslapen heb, dan ben ik 's morgens niet te genieten en loop ik slecht gezind rond.

Stel daarom voor jezelf een deadline. Hoe lang wil jij piekeren alvorens externe hulp in te roepen?

Praten helpt want lucht op

Die externe hulp kan een vriend, collega of kennis zijn. Vaak is het beter om voor werkgerelateerde zaken om een loopbaanbegeleider in te schakelen omdat die gewoon verder van jou af staat en makkelijker tot de kern van je probleem doordringt en je zo makkelijker motiveert om knopen door te hakken. Ik help je daar graag bij.

burn-out coach michel piedfort algida loopbaanbegeleiding

Vragen over de kritische ik verjagen of begeleiding

Contacteer Michel en je merkt dat het werk.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Online begeleiding

€10/u 4 uur
  • Kritische ik verslaan
  • 4 uur online begeleiding
  • sessies van 1 uur
  • Voor werknemers vanaf 7 jaar ervaring
  • Je woont of werkt in Vlaanderen
  • Data in onderling overleg
  • Start na ontvangst loopbaancheque

????Werkbaar werk

Zo hou jij je job makkelijker vol

max 1 mail/week

Je kunt op elk moment uitschrijven
Lees ons privacybeleid.

Scroll naar boven