Replay 6 Gedachten

Je kritische ik is een gedachte

Elke keer als die kritische ik op je schouder komt zitten, zeg dan eens tegen jezelf "het is maar een gedachte". Het concept van gedachte is super sterk en daar kun je veel mee doen. Kijk je mee naar het webinar?

Mail me:

 • wat heb je geleerd in dit webinar? Wat neem je mee? Wat was er positief
 • interesse om een live webinar te volgen, schrijf je dan in via https://algida.be/webinars  of volg mij op Facebook
Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Geef Algida 5* op Google

Vond je dit webinar interessant? Geef me dan gerust 5 sterren op Google Review zodat je anderen mensen ook benieuwd maakt om eens te komen luisteren

Het is maar een gedachte

Het is maar een gedachte. Die gedachte kan goed of fout zijn. Je hoeft niets te doen met die gedachte. Sterker nog: je kunt er voor kiezen om te zoeken naar een andere gedachte: een meer positieve gedachte, een neutralere gedachte of geen gedachte door je hoofd leeg te maken.

 

gedachten

Welke negatieve gedachte heb jij nog?

Schrijf je negatieve gedachten eens op. Maak daarnaast een kolom met een andere gedachte: een positievere gedachte of een meer neutrale gedachte. Ga voor jezelf eens na wanneer jij deze negatieve gedachten hebt en verklein de gedachte door ze te koppelen aan een situatie. Dit wil immers zeggen dat je in alle andere situaties die negatieve gedachte niet hoeft te hebben.

Bijvoorbeeld: ik ben onzeker klinkt als altijd onzeker en kan dan worden: ik ben onzeker als ik voor een groep collega's spreek. Dat betekent dat je jezelf niet hoeft wijs te maken dat je altijd onzeker bent.

burnoutcoach michel piedfort

Negatieve gedachten overwinnen

De negatieve gedachten vervagen als jij een duidelijker beeld krijgt over wat jij wél goed kunt, waar je trots op bent, wanneer je wél zelfvertrouwen hebt, waar je energie van krijgt en door dit uit te proberen. Dankzij het uitproberen, ervaar en voel jij dat het wél lukt en groeit je zelfvertrouwen. En zo komen wij opnieuw bij de eerste sessie. Zou dit alles nu echt toeval zijn dat deze vragen ook loopbaanvragen zijn?

Daarom kun je bij de begeleiding die ik geef ook je loopbaancheque van de overheid gebruiken. Vraag mij naar de informatie.

problemen op job met algida loopbaanbegeleiding los je ze op

Vragen of hulp bij het vinden 'wat kan ik goed, wat doe ik graag, waar krijg ik energie van' om je kritische ik te verslaan

goedkoopste

Online begeleiding

€10/u 4 uur
 • Kritische ik verjagen
 • Wat kan ik goed
 • Wat doe ik graag
 • Waar wil ik naar toe
 • Waar krijg ik energie van
 • 4 uur online begeleiding
 • 4 sessies van 1 uur
 • Voor werknemers vanaf 7 jaar ervaring
 • Je woont of werkt in Vlaanderen
 • Data in onderling overleg
 • Start na ontvangst loopbaancheque
Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven