Online cursus stress en burn-out preventie

Online cursus stress en burn-out preventie

Het stress & burn-out preventieplan in pdf doet jouw je rode en groene vlaggen voor burn-out ontdekken. Wat veroorzaakte die burn-out, hoe herken je de signalen van extreme geestelijke vermoeidheid naar de toekomst, wat zijn je valuilen en hoe vermijd je die? Dankzij de technieken die in het plan opgenomen zijn, kun je direct starten met oefenen.

De online training geeft meer uitleg en duiding bij het plan. Er zijn 14 video's zodat je elke dag iets kunt oefenen, alles op je eigen tempo kunt doen en uittesten om daarna je les even te laten bezinken. Burn-outpreventie is een proces. Tien minuten per dag tijd vrij maken is voldoende om enorme sprongen vooruit te maken.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Burn-out preventieplan in pdf

burnout preventieplan

Herken jouw rode vlaggen voor burn-out en groene vlaggen om uit burn-out te blijven. Vink ze aan, zoek voorbeelden voor jezelf en zie de rode draad. Dit is een zeer handige manier van zelfzorg en zelfcoaching naar een sneller herstel uit je burn-out.

Ideaal voor wie nog niet bij psycholoog terecht kan, voor wie in burn-out zit en geen begeleiding wil of voor wie krom staat van de stress.

De oefeningen zijn gemaakt op basis van jarenlange gesprekken met mensen in burn-out en de voorbeelden hebben vooral betrekking op het werk.

Prijs: €40 incl btw.

Levering: direct na betaling in pdf

14 instructie video's als online cursus stress en burn-out preventie

Uit burn-out blijven

Tijdens de video's krijg je meer duiding bij de oefeningen uit de werkmap. Het is de omkadering en maken de oefeningen veel concreter. Direct toepasbaar. Er is voor meer dan 1 uur extra uitleg gespreid over 14 video's. Doe 1 oefening per dag. Kies voor 1, 3 of 12 maand toegang tot de training. Na elke oefening kun je ook vragen stellen via telefoon of e-mail.

De toegang vervalt automatisch na de periode.

Prijs incl btw:

  • 1 maand toegang tot de training:  €40
  • 3 maand toegang tot de training: €120
  • 12 maand toegang tot de training (voor bedrijven): €450

Opgelet: voeg het burn-out preventieplan apart toe aan je winkelwagen!

Vragen?

  • Wie wenst, kan ook nog persoonlijke begeleiding nemen met loopbaancheque (4 uur - €10/u) of €85/u zonder cheque.
  • Wil je het burn-out preventieplan in pdf (€40) toegestuurd krijgen of de online video's & met cursus in pdf (€80) ontvangen, stort dan het bedrag op IBAN: BE27 9794 2589 5073 onder vermelding van je mailadres. Vervang @ door at.

Of vraag hier meer info. Vraag meer info of bel 0486 329 020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

????Werkbaar werk

Zo hou jij je job makkelijker vol

max 1 mail/week

Je kunt op elk moment uitschrijven
Lees ons privacybeleid.

Scroll naar boven