Gratis online infosessie loopbaanbegeleiding

algida loopbaanbegeleiding michel piedfort

Ja, schrijf me in voor de gratis online infosessie loopbaanbegeleiding van woensdag 25 november om 18u00

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Ongelukkig in je job? Ontdek dan met deze gratis online infosessie over loopbaanbegeleiding wat persoonlijke jobcoaching voor jou kan doen.

  • In deze sessie krijg je info wat loopbaanbegeleiding is, wat je er van kunt verwachten, waarom de overheid dit financieel steunt en hoe jij daar gebruik van kunt maken.
  • Na het algemene gedeelte, is er ruimte om apart vragen te stellen. Je krijgt dan info over je traject op maat.

De gratis online infosessie loopbaanbegeleiding is:

* online via videobellen. Geen gedoe met handgels of mondmaskers, geen parking hoeven te zoeken, ... Gewoon inloggen van thuis uit op je computer. We gebruiken Zoom. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt, meld het mij zodat ik dit op voorhand aan je kan uitleggen.
* gratis en vrijblijvend. Je verplicht je tot niets. Je krijgt sowieso al heel wat praktische itps.
* kort: de sessie duurt maximaal 45 minuten.

Voor elk probleem is er een oplossing

Er zijn altijd mogelijkheden om tot een oplossing te komen, hoe uitzichtloos de situatie ook lijkt. Daarom is de techniek van loopbaanbegeleiding zo'n goede manier om tot een oplossing te komen. Al meer dan 115.000 mensen gingen je voor en meer dan 87% zegt in onze onderzoeken dat ze uitermate tevreden zijn van het resultaat.

Het voordeel is dat je in je loopbaanbegeleider een buitenstaander hebt die je situatie nog niet kent en die je kan helpen om je knoop te ontwarren. Wil je eerst meer info en tips, lees dan ook mijn blog.

dank je Michel van Algida Loopbaanbegeleiding

100 redenen om uit te stellen

Er zijn honderden redenen om je loopbaanbegeleiding uit te stellen. Start met loopbaanbegeleiding voor die ene redenen: nu beginnen om je probleem op het werk aan te pakken.

Als je probleem al meer dan drie maanden aansleept, dan is de kans zeer groot dat het niet vanzelf weg gaat. Daarom neem je best zelf het initiatief door je nu in te schrijven.

Voor wie?

  1. Voor iedereen die werk gerelateerde problemen ervaart en deze wil oplossen
  2. Technisch werklozen
  3. Iedereen die over zijn loopbaan wil nadenken: ben ik wel goed bezig, zijn er andere dingen die beter bij mij passen?
  4. Werknemers die nu op ziekenkas zijn wegens burn-out of andere langdurige ziekte en willen ontdekken welke mogelijkheden er voor hen nog zijn

Wanneer?

Woensdag 24 november van 18u00 tot 18u45

Kun je er op die datum niet bij zijn maar wil je wel info, vul dan het formulier in en vraag naar een persoonlijk gesprek. Inschrijven via onderstaand formulier. Bellen kan ook op 0486 329 020

Na inschrijving ontvang je een bevestiging via mail. De dag van het webinar krijg je een mail met link zodat je de online sessie kunt volgen.

Ja, ik schrijf me in voor de gratis online infosessie loopbaanbegeleiding van woensdag 25 november om 18u00

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top