Gratis webinar burn-out voorspellen

In dit webinar leer je je eigen burn-out voorspellen en voorkomen aan de hand van de burn-outtest. We doen de test samen.

Inhoud webinar burn-out voorspellen 

* hoe kun jij je eigen burn-out voorspellen
* hoe kun je burn-out voorkomen
* wat kun jij meteen veranderen zodat je je lichaam niet verder uitput en gezond blijft
* wat kun jij op je werk veranderen waardoor je een nieuw evenwicht vindt: gezond blijven en toch je baas tevreden houden

Hoe: De sessie gebeurt online via Zoom. Op de dag van het webinar krijg je de Zoomlink via mail. De Zoomlink staat ook bovenaan in de menubalk van Algida.be. Het webinar is gratis en duurt 30 minuten

Kies je datum

  • maandag 2 augustus van 20u tot 20u30. Gratis
  • dinsdag 10 augustus van 20u tot 20u30. Gratis
  • woensdag 18 augustus van 20u tot 20u30. Gratis
  • past deze datum niet, vraag dan een persoonlijk gesprek met burn-out test van 30 minuten aan €30,25 euro.
  • of overweeg loopbaanbegeleiding: burn-out voorspellen en omgaan met stress is dan mee in je 4 uur opgenomen. Je hebt al 4 uur persoonlijke begeleiding voor €40 met de Vlaamse loopbaancheque
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Burn-out voorspellen

elastiek burn-out voorspellen

Burn-out voorspellen kan omdat we ons lichaam zonder het te weten langdurig uitputten. Dit komt omdat onze rem om rust te nemen kapot gaat.  We stretchen onze elastiek omdat alles rapper en efficiënter moet. We zijn als werknemer vaak minder goed omkaderd en moeten onze plan maar trekken. Maar hoever kun jij nog gaan?

Die lichamelijke uitputting kun je op elk moment stoppen.

Burn-out kost veel geld

  • Van wie crasht, verliest de helft zijn job en ook zijn carrièrekansen. Dat is zonde zeker als je enorm graag werkt of je job graag doet. Je job verliezen houdt in dat je terugvalt op een werkloosheidsvergoeding.
  • Wie crasht zit bovendien 9 maanden thuis. Dat is 8 maanden overleven van het geld van het ziekenfonds. Dat is een enorm loonverlies.
  • Je knakt ook emotioneel. Je zelfvertrouwen krijgt een deuk en je gaat twijfelen aan wie he bent.  Mensen die crashen benoemen dit als levend begraven worden of overreden worden door een vrachtwagen.  Kortom... burn-out doet veel met jou.

Typisch... Mensen die bij dokter komen en het verdict horen dat ze opgebrand zijn, reageren met: ik, dat kan niet,  ik doe mijn job net zo graag. Dat overwerkt zijn sluipt dus ongemerkt je leven binnen. En daarom wil Algida daar iets aan doen.

Burn-out voorspellen kan: dat is zeer hoopvol nieuws

Velen denken dat de stress de schuld is van de werkdruk, de vervelende baas, de collega's, de crisis, het budget dat er niet is.  Dat is het niet. het is grotendeels je eigen schuld.

Een tweede misverstand is dat burn-out ineens komt. Dat laatste incident op je werk waardoor je in burn-out kwam, is niet de oorzaak. Het is hooguit de druppel die je emmer deed overlopen.

Als burn-out het gevolg is van een langdurig proces en grotendeels bij jezelf ligt, dan is er ook goed nieuws. Je kunt burn-out voorspellen en er ook zelf iets aan doen om burn-out te verhinderen. Want die negatieve stress spiraal kun jij zelf op elk moment doorbreken.  Ik help je daar bij.

Ben jij benieuwd? Voorspel je eigen burn-out! Kom naar mijn gratis webinar en doe de test. Je verneemt dan ook waar jouw zwakke punten liggen en hoe jij burn-out voorkomt. Het hoeft dan immers niet tot een crash te komen zodat jij je die job behoudt.

 

Scroll naar top