go2

Google Reviews

Lees hier de goede commentaren van deelnemers op Google Review. Dankzij mijn loopbaanbegeleiding krijgen mensen meer werkplezier

  5 star review  Ik kan Michel van harte aanbevelen als loopbaanbegeleider. Hij is altijd bereid om goed te luisteren naar het probleem waardoor je geblokkeerd bent in je loopbaan. Ik heb zijn tips vrij snel in de praktijk kunnen toepassen en hierdoor ben ik stukken gelukkiger in mijn job geworden.

  thumb Bruno Verreydt

  5 star review  Ik vind Michel zijn manier van begeleiding heel tof. Super rustig, informatief. Hij geeft nuttige tips en goede inzichten.

  thumb yuan zhang

  5 star review  Michel is an expert in career guidance. With his large backpack full of career guidance and his warm, helpful and down-to-earth personality, he helps bring about real change. I recommend Michel with great pleasure!

  thumb Wendy Celis

  5 star review  Hij is een geweldige professional, hij heeft me veel geholpen in mijn nieuwe loopbaan

  thumb hector lopez

Referentielijst bedrijven

Ik begeleidde al werknemers, zelfstandigen en freelancers uit talrijke grote en bekende bedrijven.

De meest bekende bedrijven zijn onder andere

Aldi
Ap hogeschool
Argenta
Armonea
Belgisch Leger
BH Fabrikant Marie jo
Carrefour
CM Ziekenfonds
Colruyt
Dhl
Doel kerncentrale
Engie
Europese Commissie
Facilicom
Gemeente Zwijndrecht
Jan Palfijn ziekenhuis
Katoennatie
KBC
Mediamarkt
Orange
Sd Worx
SGS
Stad Brugge
Zorgbedrijf Antwerpen
...

En talkrijke andere grote en kleinere minder bekende bedrijven

Scroll naar top