rapper uit burn-out 3

Zelfstandigen in burn-out behandeling

De zelfstandigen in burn-out behandeling toont je verbanden tussen je stress, werkwijze en verbeterpunten zodat je rapper uit burn-out komt

Het is net omdat je zo gemotiveerd bent en je job graag doet, dat je als zelfstandige in burn-out bent gekomen. Met de juiste behandeling kom je er rapper opnieuw bovenop. Algida helpt je hier bij zodat je terug aan het werk kunt.

Wist je dat 7 op 10 zelfstandigen last heeft van ongezonde werkstress. Dat is veel. Bij burn-out is die ongezonde werkstress doorgeslagen. Daarom dat je best externe hulp inroep voor de behandeling want de middeltjes die je vroeger probeerde om je probleem op te lossen, werken nu niet. Je hebt ze immers al lang uitgeprobeerd.

Zelfstandigen in burn-out

Dat zelfstandigen in burn-out geraken is makkelijk te verklaren. Je bent enorm gemotiveerd, en je leeft voor je zaak. Het is je baby die je ziet groeien. Maar je trein begint te lopen en dan is er vaak geen stoppen meer aan. Althans, dat denkt men. Er is een grote misvatting in verband met rusten. De oorzaak van je burn-out zit dieper dan een gebrek aan rust in combinatie met de werkdruk. Daarom lost rusten jouw probleem op lange termijn niet op. Wie alleen rust en daarna opnieuw gaat werken, zal merken dat de klachten weerkeren zelfs al verander je van job. Daarom is het super belangrijk om na te ontdekken wat de echte oorzaak van je burn-out is.

Ik ben Michel Piedfort en begeleid al meer dan 6 jaar mensen met burn-out. Mijn kracht ligt in mijn 10 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg gecombineerd met 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven als leidinggevende en zelfstandige ondernemer.

stresspreventie

Hoe als zelfstandige uit burn-out komen

  1. Ga na waaraan jij je ergert
  2. Kijk bij jezelf wat jij kunt aanpassen.
  3. Lukt dit niet omdat je de oorzaak alleen vind bij iets of iemand anders, vraag mijn hulp

Om een goede burn-out begeleiding te hebben, dien je dus eerst oprecht en eerlijk na te gaan waar voor jou de oorzaken liggen. In 95% van de gevallen, ligt een deel van de oorzaak bij jezelf en heb je dus zelf in de hand. Ik help jou dit te vinden en geef je daarna technieken om je problemen op te lossen.

Waarom een burn-out behandeling starten bij Algida

  1. We zijn gespecialiseerd in werkhervatting na burn-out en weten daarom de juiste vragen te stellen zodat jij de antwoorden krijgt. Iedereen zijn vak.
  2. Je geraakt echt rapper uit burn-out zelfs al lig je nu te piekeren omdat je al na één sessie vooruitgang boekt. Hierdoor groeit je vertrouwen.
  3. Hulp is er ook voor zelfstandigen zonder wachttijd en goedkoop dankzij de loopbaancheque. Dit wil zeggen dat jij tot 7 uur online begeleiding krijgt voor amper €80 omdat de overheid bijpast. Als je deze loopbaancheque vandaag aanvraagt, kun je volgende week al een afspraak hebben.

Hoe lang kan je zaak zonder jou?

Als zelfstandige of zaakvoerder is het niet evident om alles draaiende te houden bij je afwezigheid. Zelfs al heb je een uitkering door ziekte dankzij de mutualiteit of aanvullende verzekering, dan nog verlies je geld. Daarom is het belangrijk dat je snel opnieuw aan de slag kunt. Wij helpen jou daar bij.

Wat is je grootste bezorgdheid of angst? Bel Michel op 0486 329 020 of mail

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
burn-out coach michel piedfort algida loopbaanbegeleiding
Scroll naar top