Wie werkt kan al in burn-out zitten

Wie werkt, kan al in burn-out zitten. Je hoeft dus echt niet te crashen en ziek thuis te zijn om burn-out te krijgen.

  • Pieker jij veel,
  • blijf je moe,
  • erger jij je op het werk, ...

Dat zijn de eerste tekenen van ongezonde stress.

Daarom:

  • beperk je piekertijd
  • erger je minder
  • zoek dingen op het werk waar je energie van krijgt

Vind je dit moeilijk? Dan help ik je zodat jij het werk wél volhoudt want wie crasht zit gemiddeld 9 maanden thuis en 80% verliest zijn job. Dat is 9 maanden ziekenkas, dat kost je dus veel geld terwijl het eigenlijk zo ver niet hoeft te komen.

Vragen?

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
REFERENTIES
Peter Sabbe
Peter Sabbe
18 Oktober 2023
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
27 September 2023
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
25 September 2023
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!
Christine De Cock
Christine De Cock
11 September 2023
Michel heeft me door de juiste skills als coach door een moeilijke periode van burn- out geloodst door vakkundig, empathisch en de juiste feedback te geven. Hij toont oprechte belangstelling en vanuit zijn kennis en ervaring , geeft hij maatwerk. Hij is een lichtpunt in de duisternis, geeft ondersteuning en adviseert daar waar het nodig is. Een prima coach en aanrader, echt waar!
Inge
Inge
11 September 2023
Een fijne en correcte begeleiding!
Ann Nijs
Ann Nijs
6 September 2023
Een krak in zijn vak! Je krijgt heel veel inspiratie om jouw doelen te bereiken!

Begeleiding werkbaar werk met loopbaancheque

2 op 5 werknemers en 4 op 5 zelfstandigen ervaren te veel stress op het werk. Daarom zet de overheid massaal in op preventie.

Ook jij krijgt tot 7 uur coaching op maat naar werkbaar werk met de loopbaancheque. De eerste cheque is 4 uur begeleiding voor €10/u. Heb je daarna nog extra begeleiding nodig, dan kun je nog 3 uur extra begeleiding krijgen voor €13,3/u.

Begeleidingen zijn online of face to face in Rijkevorsel tussen 8 uur in de ochtend en 20 uur 's avonds in functie van je beschikbaarheid.

Je begeleider is Michel Piedfort met ruim 7 jaar ervaring bij burn-out, aangesloten bij erkende loopbaancentra van VDAB en meer dan 100 5-sterren Google Reviews.

????Werkbaar werk

Zo hou jij je job makkelijker vol

max 1 mail/week

Je kunt op elk moment uitschrijven
Lees ons privacybeleid.

Scroll naar boven