stress op het werk stresstest

Wie van je medewerkers ervaart stress op het werk en waarom?

Wie van je werknemers ervaart veel stress en waarom? Je kunt het voortaan makkelijk en gratis ontdekken via de stresstest van TestjeWerkStress.be

Deze stresstest bestaat uit 50 vragen. Het zijn klachten die gekoppeld zijn aan werkstress en frequentie. De test kan men zo vaak invullen als men wil. Dit geeft je als werkgever de gelegenheid om werkstress te zien vermeerderen of verminderen.

Bekijk het resultaat per medewerker

Het resultaat van de stresstest zijn 2 grafieken
1. Een overzicht van het ervaren stressniveau per werknemer
2. Per werknemer actiepunten om de werkstress te verminderen

stress op het werk stresstest

Managementtool en preventietool

Net omdat men online een overzicht kan bijhouden van alle test die werknemers ooit hebben ingevuld, wordt TestjeWerkStress.be ook een handige managementtool.

Je ziet evoluties in positieve en negatieve richting, je ontdekt wie van je werknemers te veel hooi op zijn vork neemt zodat je tijdig kunt ingrijpen.

Qua preventie is deze stresstest dan ook uitermate geschikt om te voorkomen dat mensen vroegtijdig hun job verlaten, overspannen raken of met burn-out thuis belanden. Dat is belangrijk want uit studies blijkt dat amper 1 op 2 werknemers die door stress langer 3 maanden thuis zitten nog naar de oude werkplek terugkeert.

werkpunten stresstest testjewerkstress

Werkstress gaat vanzelf niet weg

“Ik ben enorm geboeid geraakt door werkstress omdat ik al jaren zie dat mensen hun werkstress echt kunnen verminderen via eenvoudige maatregelen”, zegt Michel Piedfort van TestjeWerkStress.be

Daarom is deze stresstest echt een krachtig middel voor werknemers, leidinggevende als werkgevers.”

Persoonlijke begeleiding bij stress

Op basis van de resultaten uit de stresstest, kan de leidinggevende of HR medewerkers begeleiden om de werkstress te verminderen.

Indien gewenst kan de werkgever hier een beroep doen op de stresscoaches van TestjeWerkStress.be.

Start met 1 maand volledig gratis toegang

Test TestjeWerkStress.be 1 maand gratis uit.  Je krijgt alle opties van een betalende account en beslist later of je al dan niet met een betalende account verder gaat.

Het volstaat om je bedrijfsaccount aan te vragen. Wij vragen op voorhand geen kredietkaart en geen facturatiegegevens.

Tarieven Testjewerkstress.be voor bedrijven

De site heeft een gratis en betalende versie. Wie zich registreert, krijgt 1 maand toegang tot alle betalende opties. Daarna kunnen bedrijven evalueren.

Indien men niet verlengt, schakelt men over op de gratis versie. Zo kan men blijven zien hoeveel werknemers de test invullen en de stressfactoren in de gaten houden.

Een betalende account is een bedrijfsaccount. Aan elke bedrijfsaccount kunnen onbeperkt aantal accounts van leidinggevenden en werknemers van hetzelfde bedrijf (btw-nummer) gekoppeld worden.

Dit aanbod is geldig zolang de pagina online is.

Aanvraag gratis bedrijfsaccount

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Bel Michel Piedfort op 0486 329 020 of mail michel@testjewerkstress.be

webiste: www.testjewerkstress.be

Scroll naar top