Werkhervatting na burn-out

.

Ik hoor wekelijks mensen zeggen hoeveel goesting men heeft om opnieuw aan het werk te gaan. Tegelijk is er veel twijfel.

Wat ga ik doen? Hoe vermijd ik een nieuwe burn-out? Hoe verklaar ik dat gat in mijn cv? Welke andere jobs zijn voor mij mogelijk?

Ik help die twijfel weg te nemen. We gaan samen kijken naar waar het misgelopen is, welke jobkansen er voor jou nog zijn en hoe je burn-out herval vermijdt.

Michel Piedfort

loopbaanbegeleider & burn-out coach

Mail mij voor meer info

Bel mij vandaag nog op 0486 329 020

.

Je hebt nog wel een toekomst na je burn-out

Michel Piedfort

Ik interviewde meer dan 50 mensen die meer dan 2 jaar in burn-out zaten. De meesten hadden een lichamelijke crash en konden gedurende maanden niets meer. Ik ben toen enorm geschrokken van de impact van een burn-out op de mens en zijn familie.

Het hoopgevende is dat iedereen zijn burn-out zag als een nieuw begin. Het komt goed. De valkuilen van de burn-out blijven vaak jaren. Hierdoor is het enorm belangrijk dat je voor jezelf ontdekt welke valkuilen op werkvlak je hebt, hoe je ze omzeilt en hoe je ermee afrekent.

Uit de mensen die ik begeleid en gesproken heb, blijkt ook dat een professionele topcarrière na een burn-out ook nog kan. Zo sprak ik met een algemeen directeur die na de burn-out ook nog directeur bleef. Na je burn-out kun je dus nog even gedreven zijn als ervoor. Meestal is het werk na je burn-out niet meer je identiteit. Je kijkt met andere woorden anders naar werken, overwerken en de rare streken van je baas.

Michel Piedfort
Je loopbaanbegeleider
tel 0486 329 020

 

Wanneer terug aan het werk?

Wanneer is het een goed moment om opnieuw aan het werk te gaan als je in burn-out zit? En hoe verloopt dit dan? Meer info

4 redenen om je job te haten

Burn-out is een combinatie van de belangrijkste stressfactoren in een mensenleven. Daarom heeft het ook zo'n impact op je leven. Meer info

Agawer na burn-out

Na je burn-out is niets nog hetzelfde. Bij een succesvolle werkhervatting geldt AGAWER, Anders gaan werken. Dit betekent dat er in je professioneel leven best iets verandert: op de werkvloer, in je relatie met je collega's of in je hoofd. Meer info

Getuigenissen over burn-out

Ik interviewde meer dan 50 mensen die meer dan 2 jaar thuis waren met een burn-out. Hoe gingen zij terug aan het werk? Welke tips kunnen zij geven? Meer info

Medisch ontslag bij burn-out

Wat is medisch ontslag bij burn-out? Kun jij dit zelf inroepen of alleen de werkgever? Welke voordelen en nadelen heeft het? Meer info

Welke artsen bij burn-out

Welke artsen hebben er allemaal iets te zeggen over jouw burn-out? Je hebt je huisarts, maar ook de controle-arts, medisch adviseur en bedrijfsarts beslissen mee. Wat is het verschil. Meer info

Vragen over werken na burn-out? Stel ze mij

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top