Werken en jobs na je 55ste

werken-na-je-55ste -b

Werken en jobs na je 55ste, zijn er die en zo ja welke want het is fijn om 55+ te zijn.

Haal je twijfels over het einde van je loopbaan weg met begeleiding en krijg met de loopbaancheque 7 uur persoonlijke coaching voor €90 in het totaal, betaalbaar in 2 keer €45. We doen na de eerste 4 uur een evaluatie en bespreken dan wat er in de volgende 3 uur aan bod komt. Je krijgt dus een traject op maat.

Begin met deze vraag: Wat wil jij niet meer? Ook al heb je maar 1 antwoord gevonden, ook dan is het tijd voor begeleiding. Stuur mij jouw antwoord door en verneem gratis hoe wij samen jouw twijfels wegwerken.

Mail me via michel@algida.be of bel Michel 0486329020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Werken na je 55ste

01.

Welke job of bedrijf?

Blijven of veranderen? Waarom wel of niet? Welke job of bedrijf past bij mij?

02.

Uitbollen?

Hoe hou ik de balans tussen werk & privé want soms voel ik me geen 20 meer.

03.

Hoe ervaring verzilveren?

Gooi het kind met het badwater niet weg! Welke ervaring kun jij blijvend inzetten als troef?

04.

Landingsbaan nemen?

Minder werken zonder nadelige gevolgen voor je pensioen? Kan dat?

05.

Ben ik nog mee?

Geen schrik voor de toekomst zelfs al verandert alles razendsnel. Zo doe je dat.

06.

Iets met mensen

Meer aandacht willen hebben voor mensen is een normale evolutie als we meer ervaring krijgen. Je hoeft daarom nog niet over te stappen naar de zorg

07.

Werkbaar werk

Deadlines en werkdruk. Hoe stop je de ratrace zonder schrik voor verwijten of om je job te verliezen?

08.

Wat wil je écht?

Durf naar jezelf te kijken en daar het antwoord te vinden. Die droomjob is er écht? Ik help jou graag ze te ontdekken

Haal je twijfels weg met begeleiding

Hoe begeleid ik jou?

1 op 1 begeleiding

Krijg persoonlijke begeleiding bij mij op kantoor in Rijkevorsel of bij je thuis tot 20 kilometer rond Rijkevorsel

Online begeleiding

Uiteraard kan beeldbellen ook. Ik gebruik Whereby, een online beeldbellen programma waarbij je niets hoeft te installeren. Je klikt op de link en we zien elkaar meteen. Vind je het makkelijker via Whatsapp of Messenger, ook dat kan

Oefeningen als voorbereiding

Wie dat wil, kan als voorbereiding extra oefeningen krijgen. Zo ken je de vragen op voorhand en kun je alles eens laten bezinken.

Mail en oefeningen achteraf

Na elke sessie krijg je een mail 'om verder over na te denken'. Het zijn bedenkingen of acties tegen de volgende sessie

Ik ben Michel Piedfort, 54 jaar en draai al 25 jaar mee binnen HR. In de laatste 7 jaar ben ik loopbaanbegeleider.

Ook ik veranderde nog van functie en sector en ik heb er geen seconde spijt van gehad omdat ik mijn prioriteiten opnieuw kon zetten, mijn talenten herontdekken en te benoemen wat ik écht goed kan. Op dit tempo kan ik werken na mijn 55ste omdat ik het graag doe en het me energie geeft.

Ik gun jou dit ook. Daarom begeleid ik je zodanig dat je:

  • ontdekt wat je graag doet, goed kunt, energie van krijgt en wat je talenten zijn
  • waardoor jij waar jij meer op kunt inzetten naar de toekomst
  • omdat je weet welke jobs of werkomgeving beter bij je passen
  • of hoe jij het werk makkelijker volhoudt

Wil je dat ook, contact me dan.

Benoem

Leer benoemen wat je écht goed kunt, graag doet en energie van krijgt zodat bedrijven je waarde zien en blij zijn dat ze voor jou mogen betalen en dat jij wil komen. Daar help ik je bij want de juiste woorden vinden, jouw verhaal vertellen en je kunnen in de verf zetten is het begin om al die extra's die jij in je hebt te laten renderen.

signature
Getuigenissen Google Review

Wat zeggen anderen?

Meer getuigenissen op Google Review

“Dankzij zijn begeleiding heb ik meer vertrouwen. Michel is een fantastische coach.”

business-couching-consulting-template-reviewer-2
Kim Franquet

“Michel helpt je dingen aanpakken en geeft je vertrouwen dat er altijd mogelijkheden zijn in elke situatie”

business-couching-consulting-template-reviewer-3
Kitty Maes

"Michel begeleidde me tijdens mijn moeilijke burn-out periode. Zijn ervaring hielp mij oplossingen te vinden. Ik kan hem écht aanbevelen."

80x80-christine
Christina De Cock

"Tijdens mijn burn-out, volgde ik Michels begeleiding en kan ze aanbevelen. Door een spiegel voor te houden weet ik nu wat ik anders en beter kan doen. Zeer praktisch.

business-couching-consulting-template-reviewer-1
Jimmy Opdekamp

Vraag hier je gratis en vrijblijvend gesprek.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven