Werkbaarheidscheque voor zelfstandigen

ben je er bij of zit jij er bij

Totaal onbekend bij zelfstandigen, de werkbaarheidscheque. De overheid voorziet nochtans tot 7 uur persoonlijke begeleiding voor zelfstandigen die hun werk meer werkbaar willen maken maar promoot dat niet. Toch staat voor elke zelfstandige 2 cheques klaar in de vorm van een de loopbaancheque.

Ook voor zelfstandigen is er de werkbaarheidscheque

Wie loopbaancheque zegt, denkt vooral aan begeleiding van werknemers die van job willen veranderen. Maar dat hoeft niet, zegt Michel Piedfort van Algida Werkbaar Werk . want ook zelfstandigen kunnen die cheque gebruiken voor werkbaar werk.

Er zijn per zelfstandige 2 cheques. De eerste is 4 uur voor 40 euro. De tweede cheque is 3 uur en ook 40 euro. Met die cheque krijg je dan begeleiding op maat, online of face to face. De begeleiding wordt gesubsidieerd waardoor de eigen bijdrage zo laag is. De cheque vraag je aan via VDAB

Werkbaar werk

stressbestendig worden

Werkbaar werk

Wie als zelfstandige zijn werk mee naar huis neemt, piekert, wat slechter gezind begint rond te lopen of vage stressklachten krijgt, heeft last van minder werkbaar werk. Dit kan men oplossen door te gaan kijken naar hoe jij werkt, hoe je met tijd omgaat en hoe je naar je werkt kijkt.

Je kunt je werk altijd meer werkbaar maken door te optimaliseren zonder dat dit hoeft te betekenen dat je minder werkt.

Uit onderzoek van de SERV blijkt immers dat 4 op 5 zelfstandigen hun werk meer en meer als niet werkbaar ervaren. Om ervoor te zorgen dat ook zij met plezier blijven werken, ontwikkelde Algida net het programma Werkbaar werk voor zelfstandigen. Door de gestructureerde opbouw heeft men al na 1 sessie resultaat.

Meer info:

Michel Piedfort – tel  0486329 020 – michel@algida.behttps://algida.be/werkbaarwerk

Vragen?

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!
Scroll naar boven