Wat is loopbaanbegeleiding

Waar, wanneer en hoe functioneer ik best? Wat kan ik goed, wat doe ik graag, waar wil ik naar toe, welke jobs of bedrijven passen bij mij of hoe hou ik mijn werk werkbaar. Dat is de brede waaier van mogelijkheden met loopbaanbegeleiding.

Wie op de juiste plek zit, krijgt meer salaris zonder er voor te hoeven bedelen. Men ontmoet mensen die je anders nooit zou ontmoeten en je ziet jobs waarvan je het bestaan niet eens wist.

Dat maakt loopbaanbegeleiding voor iedereen anders en écht plezant. Daarom doe ik deze job dan ook zo graag. Want het draait om jou: jouw werkgeluk, jouw mogelijkheden en jouw toekomst.

Michel Piedfort - tel 0486329020 - michel@algida.be 

Locaties begeleiding

Als erkend begeleider kan ik loopbaancheques aanvaarden waardoor jouw eigen bijdrage beperkt is tot €11,25/u. Privé begeleidingen vanaf €75/u en €245/4u.

Begeleidingen zijn online via beeldbellen. Dat is dus heel makkelijk omdat je geen reistijd hebt. Uiteraard ben je ook welkom in mijn kantoor te Rijkevorsel of Antwerpen centrum. Ik geef ook begeleidingen bij je thuis (tot 25 kilometer van Rijkevorsel).

De sessies kunnen zowel overdag als 's avonds. We zien elkaar 1 keer per week of om de 2 weken.

Over mezelf: ik ben Michel Piedfort en werk 7 jaar als begeleider en coach. Ik was jaren verantwoordelijk voor marketing en was topverkoper bij één van mijn vorige werkgevers. Als recruiter zie ik meteen als een cv door chatgpt geschreven is. Ik hoor ook direct wie voor me zit op basis van hoe iemand onbewust iets zegt. Daarom hecht ik hier als verkoper en coach veel aandacht aan zodat jouw kansen op de job stijgen.

Ik vind het immers altijd jammer dat competente mensen de job niet krijgen terwijl ze die wél kunnen omdat men (onbewust) de foute dingen zegt, onzin tijdens sollicitaties uitkraamt of competenties niet goed benoemt. Dit kun je echter leren en daar begeleid ik je bij want je krijgt maar 1 kans op die job.

Mail me of bel Michel op 0486 329 020 

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Lid van erkende loopbaancentra VDAB

waardoor je al begeleiding hebt aan €11,25/u met de loopbaancheque

invia
acv-puls
Scroll naar boven