Schrijf je in voor het webinar thuiswerk functies

In deze infosessie thuiswerk krijg je heel veel voorbeelden van jobs die je voor bedrijven van thuis uit kunt doen. We concretiseren het begrip: iets administratiefs bij thuiswerk zodat het voor jou veel makkelijker wordt om gerichter naar thuiswerk te zoeken of thuiswerk vacatures te ontdekken.

In België zijn er meer dan 100.000 mensen die thuiswerk doen. Zij slagen er in hiermee een inkomen te verwerven. Thuiswerk kan dus echt.

Michel Piedfort geeft dit webinar. Hij werkt al 20 jaar van thuis uit en deed in 1999 een Europees project over Starten met Thuiswerk. Hij begeleidt ook al jaren startende thuiswerkers. Een deel van de inhoud van dit webinar gaf hij vroeger in zijn gastcolleges starten met thuiswerk bij Syntra.

Thuiswerk infosessie: inhoud

  1. Waarom willen we thuiswerk doen?
  2. Voordelen van thuiswerk
  3. Voorbeelden van functies

Online infosessie via Zoom software. Je krijgt de dag voor de infosessie een mail met de aanmeldlink zodat je de infosessie van thuis uit kunt volgen.

Prijs: gratis

 

Kies je datum:

  • donderdag 1 april van 17 uur tot 17u45
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Kun je er op dit moment niet bij zijn maar heb je wel interesse, gebruik het formulier dan. We contacteren je dan voor een ander infomoment

Scroll naar top