Wat is mijn juiste werkplek webinar loopbaanbegeleiding

Zit ik nog wel op de juiste plek? In dit webinar loopbaanbegeleiding hoor je hoe je weet of je nog juist zit, waar & hoe je die vindt en welke opties jij hebt

Loopbaanbegeleider Michel Piedfort vertelt ook over het belang van coaching, wat je er van mag verwachten, wat het je opbrengt en hoe je dit levenslang inzet.

Inhoud webinar loopbaanbegeleiding

  • 5 Kenmerken dat je fout zit
  • Waarom en hoe vooruit kijken?
  • Iedereen heeft talenten of kan expert worden in iets? Hoe begin je daaraan?
  • Je ideale job vinden? Hoe doe je dit zelf en wanneer schakel je hulp in?
  • Ontdek en ken je talent! Zo speel je jouw talent uit.
  • Wat is de rol van erkende coaches binnen het netwerk van VDAB

Voor wie: iedereen die bewuster wil bezig zijn met zijn loopbaan, wil nagaan wat echt goed kan of naar toe wil. Want de wereld verandert in de volgende 10 jaar rapper dan in de afgelopen 50 jaar.

Prijs:  gratis

Hoe: live via videobellen, camera opzetten mag maar is niet verplicht. In kleine groep (max 5 deelnemers). Je krijgt de link na aanmelden.

Wanneer:

  • dinsdag 18 juni van 19u tot 19u30
  • woensdag 26 juni van 19u tot 19u30

 

Iedereen heeft talent maar niet iedereen ontdekt het. En dat is zo jammer want je laat geld liggen & je maakt het jezelf veel moeilijker

 

Inschrijven webinar

Please enter your name.
Please enter a message.

Referenties

Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!
Scroll naar boven