Uit burnout blijven

Vragen over uit burn-out blijven? Bel Michel op 0486 329 020  of mail

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Uit burn-out blijven. Toen ik deze 2 manieren ontdekte, kon ik makkelijker energie houden, grenzen trekken en me minder in bochten wringen. Bekijk het als een kapstok.

kapstok uit burn-out blijven

Als we burn-out bekijken als een signaal van je lichaam dat roept:

  • ik ben moe
  • of dit wil ik niet meer

Dan kun je deze 2 invalshoeken verder ontrafelen.

Ik ben Michel Piedfort van Algida en al meer dan 7 jaar bezig met burn-out en werken na burn-out. Ik deel graag mijn ervaring en kennis met jou zodat het voor jou makkelijker is om je werk voortaan wél vol te houden.

Ik ben moe versus mijn lichaam is moe

moe na werkhervatting. Dit is waarom

Voel jij vandaag het verschil al tussen: mijn lichaam is moe en ik ben moe. Het is perfect mogelijk dat je burn-out signalen niet gevoeld hebt omdat je zo vol energie zat dat je gewoon bleef werken.

Leer daarom voelen wanneer je lichaam moe is. Ik kan je daarbij helpen want als je dit nog nooit gedaan hebt, is het in het begin best wennen. Als je wil controleren of je lichaam al meer uitgerust raakt, doe je best wekelijks de burn-outtest zodat je de evolutie ziet.

Die burn-outtest zijn je rode vlaggen voor de toekomst. Telkens dat je opnieuw klachten krijgt en niets gevoeld hebt, weet je dat je best even rust neemt.

Dit wil ik niet meer

Wat wil jij niet meer? Lijst dit eens op. Dit zijn de verwijten en ergernissen die tot jouw burn-out hebben geleid want om uit burn-out te blijven ga je toch iets moeten veranderen. Verder doen zoals vroeger is immers het zaadje leggen voor je volgende burn-out.

Er verandert iets

  • in je job of functie
  • bij je werkgever
  • in je hoofd
  • in je werk & privé balans

Een hulpmiddel hiervoor is door te ontdekken wat je goed kunt, graag doet en energie van krijgt want hierdoor stijgt je zelfvertrouwen. Dit is loopbaanbegeleiding. Inderdaad, als je kunt doen wat je goed kunt en graag doet, dan groeit jou zelfvertrouwen omdat je er ervaring in hebt, positieve feedback op gekregen hebt en omdat mensen aan jou dingen komen vragen.

Weet je vandaag onvoldoende wat jij goed kunt of energie van krijgt of weet je nog niet waar jij je in wil verdiepen, dan kunnen wij dit samen ontdekken.

Vragen over uit burn-out blijven? Bel Michel op 0486 329 020  of mail

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven