Starten in bijberoep

Starten in bijberoep. Een bijberoep is dé ideale manier om te proeven van het freelancen of zelfstandige zijn zonder dat je vaste job hoeft op te geven

.

.

Bijberoep is een fantastisch statuut

Het statuut van zelfstandige in bijberoep is een fantastisch statuut. Je kunt er op elk moment mee starten en stoppen, je betaalt pas bijdragen als je echt geld verdiend hebt en als je te weinig verdient betaal je niets. Zo kun je perfect uitproberen of een bijberoep iets voor jou is.

Volg ons gratis webinar over het freelance statuut. Misschien is starten als freelancer met een interimcontract meer iets voor jou?

Starten in bijberoep

Wat je zeker moet weten voor je start

 • Statuut info

  Wanneer werken als zelfstandige of interimaris?

 • Zicht op tarieven bijberoepers

  Ik help jouw prijs bepalen

 • Argumenten die verkopen

  Tips & tricks die klanten overtuigen voor jou te kiezen

 • Contracten

  Krijg je eigen bestelbon & contract

 • Toegang tot adressen

  van bedrijven die starters in bijberoep zoeken

De voordelen van starten in bijberoep

 • Starten als bijverdienste

  Combineerbaar met je huidige job

 • Werk wanneer je wil

  Doe jobs in je vrije tijd

 • Thuiswerk

  Werk in je living of eigen bureau

 • Vrijheid

  Wie weet zeg je ooit je baas vaarwel

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Google Reviews

Lees hier of op Google Review zelf wat eerdere deelnemers van mijn aanpak vinden. Met een score 4,8 op 5 is Algida bij de beste uit Antwerpen centrum

  5 star review  Met onverbloemde taal en zonder een blad voor de mond kan Michel je helpen in korte tijd veel inzichten te verwerven. Ik heb geleerd in mijn huidige job assertiever te zijn en durf mijn droom om woordkunstenares te worden nu na te jagen. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik veel gelukkiger ben nu. Deze loopbaanbegeleider raad ik je echt aan.

  thumb Janan Daniels

  5 star review  It was really accurate and " to the point" . His help was important and helped my career path perspective. Thank you!

  thumb Dimi Z

  5 star review  Ik vind Michel zijn manier van begeleiding heel tof. Super rustig, informatief. Hij geeft nuttige tips en goede inzichten.

  thumb yuan zhang

  5 star review  Ik kan Michel van harte aanbevelen als loopbaanbegeleider. Hij is altijd bereid om goed te luisteren naar het probleem waardoor je geblokkeerd bent in je loopbaan. Ik heb zijn tips vrij snel in de praktijk kunnen toepassen en hierdoor ben ik stukken gelukkiger in mijn job geworden.

  thumb Bruno Verreydt
Scroll naar top