Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Starten in bijberoep

Via mijn begeleiding krijg je

 • Statuut info

  Wanneer werken als zelfstandige of interimaris?

 • Zicht op tarieven bijberoepers

  Ik help jouw prijs bepalen

 • Argumenten die verkopen

  Tips & tricks die klanten overtuigen voor jou te kiezen

 • Contracten

  Krijg je eigen bestelbon & contract

 • Toegang tot adressen

  van bedrijven die starters in bijberoep zoeken

Starten in bijberoep

Starten in bijberoep. Een bijberoep is dé ideale manier om te proeven van het freelancen of zelfstandige zijn zonder dat je vaste job hoeft op te geven

.

.

De voordelen van starten in bijberoep

 • Starten als bijverdienste

  Combineerbaar met je huidige job

 • Werk wanneer je wil

  Doe jobs in je vrije tijd

 • Thuiswerk

  Werk in je living of eigen bureau

 • Vrijheid

  Wie weet zeg je ooit je baas vaarwel

Bijberoep is een fantastisch statuut

Michel Piedfort

Het statuut van zelfstandige in bijberoep is een fantastisch statuut. Je kunt er op elk moment mee starten en stoppen, je betaalt pas bijdragen als je echt geld verdiend hebt en als je te weinig verdient betaal je niets. Zo kun je perfect uitproberen of een bijberoep iets voor jou is.

Ik ben Michel Piedfort. Mijn eerste klant was een uitgever voor wie ik verkoopcijfers in tabellen mocht gooien, grafieken maken en analyses doen.

Daarna heb ik ook websites gemaakt, teksten geschreven en afspraken gemaakt voor bedrijven. Ik startte ook een website met jobs voor bijverdieners, freelancers en thuiswerkers. Ik had tot 500 jobs per maand om te verspreiden.

Ondertussen ben ik al meer dan 5 jaar erkend loopbaanbegeleider. Hierdoor kan ik je als starter in bijberoep helpen met loopbaancheques van VDAB.be. Dit betekent dat je 4 uur persoonlijke begeleiding krijgt voor amper 40 euro.

Laten we beginnen met een gezellige babbel. Mail mij wat je wil doen. Ik kan je dan al vertellen hoeveel vraag er naar is.

Michel Piedfort
tel 0486 329 020

Ik wil starten in bijberoep maar ...

Mail mij wat je wil doen en verneem via een telefonisch gesprek wat je slaagkansen zijn.

 

michel piedfort
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Google Reviews

Lees hier of op Google Review zelf wat eerdere deelnemers van mijn aanpak vinden. Met een score 4,8 op 5 is Algida bij de beste uit Antwerpen centrum

  5 star review  Michel dringt snel door tot waar hij je echt kan helpen. Goede aanpak, duidelijke afspraken, goed resultaat!

  thumb Joris Lasure

  5 star review  I attended a webinar by Michel van Algida with interesting tips for a better CV. Very interactive. Recommended!

  thumb B F

  5 star review  Ik volgde het work-life balance Webinar via Algida. Een echte aanrader, zeer leerrijk en duidelijk gepresenteerd!

  thumb Yasmine Van Damme

  5 star review  Nood aan een goede loopbaanbegeleider? Zoek niet verder. Michel is top! Hij zet je in een mum van tijd op weg naar de juiste en soms verrassende inzichten. Straight to the point ook. Volgde recent nog zijn webinar over cv tips. Dankzij de nuttige en waardevolle tips van Michel heb ik een cv gemaakt die van het scherm spat! Mijn eerste gesprek is al binnen...

  thumb Cindy Van Vooren
Scroll naar top