burn-out symptomen

Spirituele groei komt niet op de yogamat

De belangrijkste spirituele groei komt niet op de yogamat of tijdens meditatie. Wel als je conflicten ervaart, frustraties kent, boos of bang bent omdat je realiseert dat je dingen anders moet doen dan je gewend was om ze op te lossen.

Die yogamat en meditatie zijn super belangrijk om geestelijke rust te vinden. Ze helpen je om te focussen op het hier en nu en zo afstand te nemen van je to do lijst voor de volgende dagen.

Werkgeluk ga je niet vinden door na de uren op een yogamat te liggen. De dingen die je storen op je werk, ga je best op het werk zelf aanpakken. Die yoga kan je wel leren om dingen los te laten.

burn-out symptomen aanpakken
quote

Die persoonlijke groei ervaar je net op momenten dat je boos bent, dat je irritaties opmerkt en denkt: verdorie, het lukt me niet meer. Je wordt jezelf immers bewust dat je dingen anders gaat moeten doen. De kans is groot dat je tot de conclusie komt dat je het alleen niet redt. Daarom helpt loopbaanbegeleiding je bij het vinden van oplossingen naar nieuw werkgeluk.

Daarom geven coachees mij gemiddeld 9,6 op 10 op Google Reviews. Ik slaag er in hen bewust te maken dat het wel anders kan én leg hen uit hoe ze dat nieuwe werkgeluk bereiken. Daar werken we dan aan voor de rest van de loopbaanbegeleiding.

Michel Piedfort
Je loopbaanbegeleider
tel 0486 329 020
 

Scroll naar top