rapper uit burn-out 3

Rapper uit burn-out met 3 vragen

Met 3 eenvoudige vragen raak je rapper uit burn-out omdat ze direct naar de kern gaan en je antwoorden geven.

Hierdoor verdwijnen ook je lichamelijke klachten en kun je sneller opnieuw aan het werk omdat je meteen alle verbanden ziet. Je weet dan ook direct wat je kunt doen om uit burn-out te blijven.

Het is net omdat men deze vragen niet stelt dat men te lang in burn-out blijft, onzeker is en burn-out klachten blijven aanslepen.

Gratis webinar

Inhoud:

 • Wat zijn die 3 vragen
 • Meer uitleg en achtergrond ter verduidelijking
 • Waarom werkt dit echt om rapper uit burn-out te komen

Prijs: gratis

Hoe: via beeldbellen, beperkt aantal deelnemers

Doelgroep: mensen in burn-out of met stressklachten

Data:

 • vrijdag 17 februari van 12u tot 12u30
 • vrijdag 24 februari van 12u tot 12u30

 

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Veel gegeven fout advies

Burn-out wordt ervaren als 'gebrek aan energie hebben', je bent geestelijk moe omdat je niet recupereert. Een vaak voorkomend fout advies is: 'ga leuke dingen doen of volg yoga. Als de oorzaak van je burn-out echter op het werk ligt, dan mag je zo lang op een yogamat liggen als je wil, je probleem raakt zo echt niet opgelost.

Rapper uit burn-out door te focussen op je leermomenten in plaats van verwijten

Ik ben Michel Piedfort, ik begeleid al meer dan 6 jaar mensen met burn-out omdat ik hierin gespecialiseerd ben na meer dan 10 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven. 25 jaar geleden had ik zelf burn-out en het duurde jaren voor ik het allemaal begreep. Daarom help ik je zodat jij veel rapper uit burn-out komt en blijft.

stresspreventie
 • Wil jij vooral alles zelf uitzoeken omdat je dingen niet wil of durft te vragen?
 • Blijf je piekeren? Piekeren betekent net dat binnen je vertrouwde denkkader het antwoord niet komt. Daarom dat je best hulp vraagt aan iemand anders.
 • Durf je moeilijk neen zeggen?
 • Of wil jij vooral helpen?

Dan heb je al meteen heel wat oorzaken van je burn-out waar jij zelf iets aan kunt doen. Ik leer jou hoe je dit alles aanpakt waardoor je rapper van burn-out verlost raakt zonder dat jij jezelf hierin verliest. Daarom merken mijn coachees al na de eerste sessie resultaat omdat ze ervaren dat het goed komt terwijl ze voordien enorme twijfels hadden.

 

De 3 vragen

 1. Waar erger jij je aan?
 2. Hoe komt dit? Zoek het antwoord bij jezelf en niet bij iets of iemand anders want aan die externe oorzaak kun je niets doen. Vind je dit moeilijk, dan help ik je graag.
 3. Wat is het leermoment want hier kun jij zelf iets aan doen

Jouw antwoord is dus niet: ik zit in burn-out want de werkdruk is te hoog en ik heb dit 10 keer gezegd aan de baas maar men heeft niets gedaan en dus verander ik best van job.

Een mogelijk antwoord kan zijn (afhankelijk van persoon tot persoon). De oorzaak van de burn-out ligt op mijn werk en een beetje bij mezelf door de hoge werkdruk omdat ik zeer veel verantwoordelijkheid opneem. Ik doe mijn job op zich immers echt graag. Ik ontdekte hoe ik anders met werkdruk kan omgaan en heb daarom geleerd om minder taken te aanvaarden zonder mij schuldig te voelen. Ik leerde ook anders communiceren waardoor ik geen schrik voor verwijten meer heb omdat mijn baas meer rekening met mij houdt en ik zo beter mijn grenzen durf stellen.

Wat zijn jouw leermomenten & hoe pas je dit toe: daar help ik je bij

Er zijn meer dan 100 oorzaken van burn-out. Welke gelden voor jou? Hoe vermijd je ze? Dit vergt oefening en enkele gesprekken waardoor jij jezelf beter begrijpt en het logisch wordt om die technieken te gebruiken. Zo omzeil je voortaan de valkuilen van burn-out.

Ik doe dit via online begeleiding van 4 tot 7 uur gespreid over 4 tot 6 weken. De prijs is €40 of €80 via loopbaancheques. Spotgoedkoop omdat je weken in je herstel wint.

Wanneer kun je starten?

Zelfs al ben je nog wat moe, ook dan kun je starten als je thuis ligt af te vragen hoe het nu verder moet. Want dat piekeren geeft je immers ook stress. Het is net door die antwoorden te krijgen dat je beter wordt. Doorbreek daarom je spiraal vandaag nog.

Durf jij al?

Ben je benieiuwd naar mijn aanpak, contacteer me dan meteen voor een gratis en vrijblijvend gesprek of bel op 0486 329 020

 1. Durf je nu nog niet, dan is het nog wat te vroeg voor jou. Schrijf dan Algida.be op een papier en kom later terug. Als je het niet opschrijft, dan ben jij mijn naam morgen al vergeten. Dat komt niet door je burn-out maar door de massa van boodschappen die je brein elke dag te verwerken krijgt. Kom regelmatig terug en herlees deze tekst. Het kan dat je alle woorden begrijpt maar niet ziet hoe jij dit voor jezelf toepast. Daarom is mijn hulp belangrijk.
 2. Als je nog wat wil wachten, bedenk dan dat uitstellen typisch een deel van je burn-out is. Beschouw het als een persoonlijke overwinning dat je de eerste stap naar hulp vragen wél zet.
 3. Een mail sturen betekent nog niet dat je een traject 'moet' volgen. Een van de redenen van burn-out is dat mensen al 3 stappen verder denken. Vraag eerst wat info en bekijk daarna wat je met het antwoord doet. Je kunt achteraf nog altijd neen zeggen. Dankzij de uitleg heb je ongetwijfeld weer wat extra geleerd om tot een oplossing te komen.
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
burn-outcoach Michel Piedfort Algida loopbaanbegeleiding

🕶 Gratis 13 online testen

Welk kleurtype ben jij, welke job past je, ben je een toffe collega, ben je perfectionist, stresstest, hoe functioneer jij,...

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.
Lees meer in ons
privacybeleid.

Scroll naar boven