Put ik mijn lichaam onbewust uit webinar

Put ik mijn lijf onbewust uit? Gedreven mensen zijn zo enthousiast dat ze kunnen blijven doorgaan. Wat men zich vaak niet realiseert is dat het lichaam wél moe wordt maar dat men dit zelf niet zo ervaart.

Een lichaam dat moe is, geeft vage, onduidelijke en wisselende signalen waardoor dat het herkennen van oververmoeidheid moeilijk is. Daarom dat dit webinar een eye-opener is en zeker aan te bevelen is voor wie hard werkt.

Inhoud:

  • Hoe ontdek ik of ik mijn lichaam uitput
  • Waarom merk ik dit vaak niet
  • Waarom zijn er zoveel verschillende symptomen
  • Waarom zijn de klachten vaag en wisselend
  • Zelftest
  • Wat kan ik doen om het tij te keren

Hoe: online. Je krijgt de link op de dag van het webinar via mail. Check ook je spambox.

Prijs: gratis

Voor wie: Voor iedereen die hard werk, super gemotiveerd is en zich wel eens geestelijk moe voelt

Wanneer:

  • dinsdag 5 juli van 19u00 tot 19u30u

Webinar Put ik mijn lichaam onbewust uit

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

🕶 Gratis 13 online testen

Welk kleurtype ben jij, welke job past je, ben je een toffe collega, ben je perfectionist, stresstest, hoe functioneer jij,...

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.
Lees meer in ons
privacybeleid.

Scroll naar boven