Piekeren over werk

..
Piekeren over werk is het eerste signaal dat je werk moeilijk werkbaar is. Vind opnieuw rust in je hoofd door out of the box te denken met mij als piekercoach en zo je probleem op te lossen..

Persoonlijke of online begeleiding voor €11,25/u met loopbaancheque (4 uur) voor werknemers, interimarissen en zelfstandigen.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
REFERENTIES
Annelies Van Daele
Annelies Van Daele
Zeer leerrijk webinar van Michel. Veel tools aangeboden gekregen om mee aan de slag te gaan.
Veerle Tyberghien
Veerle Tyberghien
Michel van Algida heeft mij als beginnend zelfstandig ondernemer uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvragen over de uitbouw van mijn eigen zelfstandige praktijk AutShine Coaching en Assistentie. Ik had specifiek voor hem gekozen omwille van zijn grote expertise op vlak van advies aan freelancers en de vele interessante content die hij deelt op de website en in nieuwsbrieven. Met zijn professionele hulp heb ik een persoonlijk opleidingsplan en een actieplan opgemaakt dat ik meteen kan inzetten voor de verdere groei van mijn bedrijf. Heel fijne man, to -the-point en met veel vakkennis. Top.
Lyna K
Lyna K
Ik volgde een ongelofelijk inspirerende loopbaanbegeleiding bij Michel. Hij helpt je ontdekken wat je passie is en hoe je daar je werk van kunt maken. Door zijn begeleiding ga je anders denken, krijg je nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je eerder over het hoofd zou hebben gezien.
Inge
Inge
Een fijne en correcte begeleiding!
KC
KC
Ik leerde Michel kennen toen ik online loopbaanbegeleiding zocht. Ik was gestart als freelancer enquêtrice. Ik had zoveel vragen over dit zelfstandig statuut. Michel heeft me alles haarfijn uitgelegd en dat heeft me enorm geholpen.
Peter Sabbe
Peter Sabbe
Ik maakte kennis met Michel. Een pracht van een coach die me heeft geholpen om me terug de juiste richting te geven in het leven en de daarbij horende loopbaan . Zijn raad en tips gebruik ik bijna elke dag. Als het even moeilijk wordt, denk ik terug aan de oefeningen en gesprekken die we deden. Als het even moeilijk wordt kan ik zeggen: 'niet twijfelen'. Neem contact op met Michel, die helpt je wel! Succes!
Kitty Maes
Kitty Maes
Zolang je in een mallemolen leeft met onstabiele grond onder de voeten met weinig toekomstperspectief. Dan toch brengt Michel je op een rustige en verhelderende manier een lichtpunt. Hij geeft uitleg hoe je zaken dient aan te pakken! En schenkt vertrouwen dat er nog steeds mogelijkheden zijn in iedere situatie.
kim franquet
kim franquet
Michel's loopbaancoaching heeft mijn professionele leven een geweldige boost gegeven! Zijn vrolijke aanpak en positieve instelling zijn echt aanstekelijk. Hij heeft me geholpen om mijn sterke punten en passies te identificeren, en daarmee mijn carrièredoelen helderder te definiëren. Zijn begeleiding was persoonlijk en afgestemd op mijn behoeften. Michel luisterde oprecht naar mijn verhaal en gaf waardevolle inzichten en advies. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en gemotiveerder dan ooit om mijn professionele doelen na te streven. Michel is een fantastische loopbaancoach met een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben hem enorm dankbaar en raad hem van harte aan aan iedereen die een positieve verandering in hun carrière wil brengen. Bedankt, Michel!

Piekeren over je werk maakt veel kapot

En maakt je zelfs ziek

01.

Want je slaapt slechter

Wie wakker ligt, is in de ochtend niet uitgeslapen met als gevolg een slechter humeur of minder focus op het werk

02.

Afwezig voor gezin

Je zit in de zetel maar je bent er niet echt bij. Alle minuten dat je aan je werk denkt, kun je geen aandacht geven aan mensen die je graag ziet

03.

Je wordt onzeker

en gaat twijfelen aan jezelf. Hierdoor stel je dingen uit of begin je net fouten te maken. Je straalt negativiteit uit met alle gevolgen vandien.

04.

Andere klachten

Omdat je stress toeneemt, komen er ook andere lichamelijke klachten die verergeren zolang je niets doet

Laat het niet zover komen

Dankzij mijn begeleiding ontdek je nieuwe mogelijkheden en kun je voor jezelf op voorhand aftoetsen wat het resultaat zal zijn. Daarna kun je dit op het werk uitproberen en tijdens de latere begeleidingen bespreken. Zo groeit je zelfvertrouwen en vermindert het piekeren.

Voor wie

Zowel werknemers, interimarissen en zelfstandigen krijgen begeleiding met de  loopbaancheque want bij VDAB staat hun cheque klaar (€11,25/u voor 4 uur).

opnieuw-moe-na-burn-out

Voor werknemers

Piekeren over je werk bewijst net je betrokkenheid. Maar ergens loop je vast. Daarom dat de overheid je graag begeleidt om het piekeren te stoppen zodat jij het werk volhoudt. Je werkgever weet niet dat jij coaching krijgt. Je merkt al verbetering na 1 sessie waardoor het gepieker vermindert en uiteindelijk stopt. Meer info over tarieven

Voor zelfstandigen, freelancers & bedrijven zonder personeel

Je hoeft er niet alleen voor te staan. Omring jezelf met mensen zoals ik die je inspireren en maak gebruik van de spotgoedkope begeleiding die de overheid aanbiedt. Zo blijft je werk werkbaar en blijft je zaak draaien zonder dat jij er onder door gaat waardoor jij opnieuw geniet van je zaak. Meer info over tarieven

Ik ben Michel Piedfort, 53 jaar en gespecialiseerd in werkbaar werk. Bij problemen gaan we altijd eerst de oplossing bij onszelf zoeken. We leerden immers op school: 'denk eerst eens even na.'

Maar als je geen oplossing vindt, dan beperk je best die piekertijd. Bijvoorbeeld: Als ik over 1 of 2 weken nog altijd over het werk pieker, dan vraag ik hulp. Want na die tijd zal het antwoord ook niet meer komen. Ik begeleid je hoe je dit doet.

Ik ben dan ook zeer blij dat ik in het netwerk van de loopbaancheque zit zodat jij voor amper €11/u van je piekeren verlost raakt.

Aangesloten bij erkende loopbaancentra van VDAB

waardoor ik de loopbaancheque kan aanvaarden

invia
acv-puls

Piekeren over werk: start met gratis gesprek

Ontdek gratis en vrijblijvend hoe ik werk. Vraag een gesprek. Hoe tof zou het voor jou zijn dat het piekeren volgende week al minder is. Of bel meteen 0486.329.020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll naar boven