online training burnoutpreventie

Vermijd burn-out met online training burn-outpreventie

Van zodra je stressklachten hebt, ga je al naar burn-out. Meer dan 900.000 werknemers ervaren nu al stressklachten op het werk zonder gecrasht te zijn. Het grootste misverstand is dan ook dat je pas burn-out hebt als je ziek thuis zit. Neen, het sluipt je leven geruisloos binnen. Een aantal mensen crashen, anderen doen gewoon door en worden ja-maar mensen, verzuren of piekeraars.

Met deze online training burn-outpreventie krijg je via oefeningen en 14 online video’s concrete handvaten om burn-out te voorkomen of herval te vermijden.

Zo vermijd je dat je je job verliest want 80% verliest zijn job eens ze crashen.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Je merkt dat het werkt

Wie 10 minuten per dag bezig is met zijn mentale welzijn, merkt dat het werkt. Je richt je op iets positiefs, je ontdekt welke acties je kunt ondernemen om de stress bij jezelf te verkleinen en waarom jij je in de toekomst niet meer onder druk zal laten zetten.

Dit komt omdat je leert hoe jij je gezondheid eerst zet in plaats van je werk. Hoe kun jij ondanks deadlines, werkdruk of dringende vragen van je baas toch de stress van je laten afglijden, ook daar gaat deze online training dieper op in.

burnout preventie

Versnel je burn-out herstel met online training

Michel Piedfort ontwierp het burn-outpreventieplan en zijn online training omdat hij nergens op het internet een goed plan vond. Dit burn-outpreventieplan geeft je een totaalbeeld omdat het je lichamelijke klachten, de oorzaken op het werk én wie je bent in kaart brengt.

De sleutel voor het herstel ligt net in hoe jij anders kunt reageren omdat de externe factoren die tot burn-out hebben geleid meestal onveranderd blijven bij terugkeer. Dat weten we en dat maakt ons net bang.

Als je daarentegen ontdekt wat jij zelf kunt aanpassen, krijg je hoop want je hebt dit alles zelf in de hand. Deze online training helpt je daar enorm bij.

Je hoeft dus niet altijd meteen een andere job te gaan zoeken als je last hebt van werkstress. Het volstaat om anders met werkdruk om te gaan om je werk werkbaar te houden.

Blijf werken ondanks werkdruk met deze online training burn-outpreventie

Het positieve is dat je de negatieve spiraal op elk moment kunt doorbreken.

"Het komt er op neer om anders met stress om te gaan zodat je werk volhoudt ondanks de werkdruk." Daarom dat loopbaanbegeleiding of deze online training echt werkt."Ik gebruik het al jaren", zegt Michel Piedfort. "En als het voor mij en honderden andere mensen werkt, dan helpt het ook voor jou."

business-coach-michel

Tarief online training burn-outpreventie

  • €40/maand inclusief btw voor de werkmap plus 14 online training video's burn-outpreventie
  • €95 inclusief btw voor de werkmap en video's inclusief 1 uur coaching
  • €145 inclusief btw voor 2 uur coaching plus de werkmap en video's
  • €40 inclusief btw voor 4 uur begeleiding met loopbaancheque, werkmap en online training
  • €95/maand excl btw voor bedrijven voor onbeperkt aantal accounts.

Hoe starten?

Mail voor meer info of om een datum vast te leggen.

Doe je aanvraag van de loopbaancheque of stort het bedrag op .... onder vermelding van je naam en mailadres. Verander @ in at

Bel Michel op 0486329020

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

????Werkbaar werk

Zo hou jij je job makkelijker vol

max 1 mail/week

Je kunt op elk moment uitschrijven
Lees ons privacybeleid.

Scroll naar boven