Moe van het werk? Ontdek waarom met het gratis lekkendagboek

Plof jij ’s avonds uitgeteld in de zetel en heb je eigenlijk niet echt zwaar fysisch werk gedaan? Dan barst je wellicht van de energielekken of energievreters. Je batterijen lopen letterlijk leeg.

We weten vaak niet eens dat we energielekken hebben. Daarom bieden we nu een gratis lekkendagboek aan zodat je binnen de 14 dagen al zicht krijgt op jouw energielekken door te noteren waaraan je je op het werk overal aan stoort.

Symptomen energielekken

Je herkent energievreters aan de symptomen die ze veroorzaken.
1. Je bent moe
2. Je voelt je futloos
3. Je bent ’s avonds slecht gezind
4. Er is geen lichamelijke verklaring voor je futloosheid

 

Wat doet een lek met je lichaam?

Grote energielekken die niet gedicht worden, geven chronische stress omdat je lichaam te veel stresshormoon produceert.

Uiteindelijk loop je een groot gevaar voor burn-out met als belangrijkste symptomen compleet gebrek aan energie, slecht slapen, lage weerstand, overgevoeligheid, en onverschilligheid.

Voor wie eenmaal een burn-out heeft, is even rust nemen niet voldoende. Gemiddeld start de werkhervatting na burn-out pas na 9 maanden.

Meten is weten met het lekkendagboek

Door te gaan meten waar je energie aan verliest, krijg je een beter zicht op je probleem. Via ons lekkenrapport krijg je via grafieken en tabellen een beeld waar het nu echt misloopt en dit op basis van uitgebreide testen die we afnemen.

Je krijgt meer zicht op de evolutie van je werkproblemen. Wanneer ervaar jij problemen en wat is de oorzaak hier van.

Al na 7 tot 14 dagen zijn de eerste trends merkbaar.

Door kleine dingen aan te passen, krijg je vaak grote resultaten. Wij focussen daarom op voor jou haalbare oplossingen op korte termijn.

Het resultaat is dat je vermoeidheid en futloosheid verdwijnen en je werkmotivatie terugkomt.

Het lekkendagboek is gratis. Je kunt het via mail of telefonisch aanvragen.

Het rapport krijg je wekelijks. Het kan ook telefonisch of persoonlijk besproken worden.

De behandeling is een combinatie van het verminderen tot volledig wegwerken van het aantal energielekken. De technieken kunnen enorm verschillen van persoon tot persoon.

Over het lekkenrapport

Loopbaanbegeleider Michel Piedfort spreekt uit ervaring. Hij ontwikkelde het lekkendagboek en lekkenrapport op basis van gesprekken met talrijke werknemers die ongelukkig waren in hun job.

Het positieve is dat men ontdekt waarom men zich moe of ongelukkig voelt en dat men snel oplossingen ontdekt om de situatie te verbeteren.