Minder werkstress gratis webinar

solliciteren tijdens corona: meer sollicitanten en minder jobs. Met je persoonlijke coach scoor je sneller en vergroot je de kansen op een job

Wat is werkstress, hoe herken je het en hoe geraak jij er van af? In dit gratis webinar ontdek je je eigen stressniveau en krijg je tips om jouw stress te verminderen.

Wat komt er aan bod?

  1. wat is werkstress?
  2. Wat betekent dit concreet voor jou?
  3. Hoe kun jij werkstress gratis testen?
  4. Hoe kun jij je eigen stress verlagen?

Neerwaartse spiraal van stress kan op elk moment doorbroken worden

De neerwaartse spiraal van stress kan op elk moment doorbroken worden eens je inzicht krijgt in jouw dieperliggende oorzaken van stress.

Zo is bijvoorbeeld corona een belangrijke stressfactor. Corona kun jij niet wegtoveren. Je kunt wel anders met de angst of stressfactor corona leren omgaan.

Eén van de behandelingsmogelijkheden van stress is met andere woorden een onderscheid gaan maken in stressfactoren waar je enigszins vat op hebt en niet-beïnvloedbare stressfactoren.

Praktisch

Het webinar duurt 30 minuten. Het is interactief waardoor je ook vragen kunt stellen. We werken via beeldbellen (Zoom). Daarom is het belangrijk dat je op voorhand inschrijft zodat we je de link voor deelname kunnen mailen. Op het moment van het webinar, klik je op de link en kun je het webinar volgen.

De datum van het webinar is maandag 5 oktober van 16u tot1630

Prijs: gratis

Ik ga het webinar werkstress herkennen & aanpakken van maandag 5 oktober om 16u

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top