Jobcoach en stress coach Michel Piedfort

Vind antwoorden waar je eerder nog niet aan dacht voor problemen op je werk dankzij mijn vragen, testen en oefeningen

.

.

[activecampaign]

Jij begrijpt mij en ik zie oplossingen waar ik nog niet aan dacht. Dat zegt men over Michel Piedfort

Heb je het even moeilijk in je werk? Zie je geen oplossing meer? Dan kan ik jou helpen.

Dankzij mijn rare vragen, ga je dingen net anders bekijken. Rare vragen zijn vragen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Ze halen je even uit je traditioneel denkpatroon. Soms zijn de vragen wat confronterend maar nooit agressief, veroordelend of beoordelend.

 1. Jij begrijpt mij
 2. Jij geeft me oplossingen waar ik iets aan heb
 3. Jij reikt mogelijkheden aan waar ik nog niet aan gedacht heb
 4. Jij motiveert mij

Referentielijst

Ik begeleidde al werknemers, zelfstandigen en freelancers uit talrijke grote en bekende bedrijven.

De meest bekende bedrijven zijn onder andere:

Aldi - Ap hogeschool - Argenta - Armonea - Belgisch Leger - Carrefour - CM Ziekenfonds - Colruyt - 
Dhl - Doel kerncentrale - Engie - Facilicom - Gemeente Zwijndrecht - Jan Palfijn ziekenhuis - Katoennatie - KBC - Mediamarkt - Orange - Sd Worx - SGS - Stad Brugge - Zorgbedrijf Antwerpen - ...

En talkrijke andere grote en kleinere minder bekende bedrijven

jobcoach Antwerpen

Michel Piedfort coacht zowel werknemers, zelfstandigen als mensen in burn-out

meer dan 20 jaar ervaring in HR - meer dan 3 jaar ervaring in jobcoaching

Als kind hoorde ik altijd al: Michel Piedfort, jij met je rare vragen altijd.


Ik ben daarom enorm blij dat ik hier mijn job van heb kunnen maken. Hierdoor kan ik mensen anders naar hun problemen laten kijken.


Na duizenden uren begeleiding heb ik dan ook een getraind oor om te ontdekken waar jij vast loopt, wat jou belemmert, wat je klein houdt, waar jij jezelf wegcijfert, onderschat of overschat. Hier reageer ik op met mijn rare vragen. Hierdoor word je veel bewuster van jezelf en ga je makkelijker oplossingen zien.


Dankzij mijn oefeningen en testen, kun je jezelf perfect op onze gesprekken thuis voorbereiden.

Michel Piedfort

Vanwaar komt mijn voorliefde voor stressoaching?

Stress is vreselijk als dit leidt tot fysieke of mentale klachten. Toch kun je via een aantal technieken op korte termijn je stressniveau enorm verminderen. Daar help ik mensen graag bij omdat ik zie dat men hier enorm goede resultaten mee haalt.

Omdat er tientallen oorzaken voor werkstress kunnen zijn, is er helaas geen standaardoplossing. Daarom heb ik een multifunctionele aanpak in functie van het probleem.

Zonder behandeling gaat werkstress meestal niet weg. Dit komt omdat men de oorzaak van de stress niet weg neemt. Dankzij mijn aanpak lukt het wel om stressklachten te verminderen.

Aangesloten bij erkende coachingbureaus

Dat geeft je extra financieel voordeel

Omdat ik zelf aangesloten ben bij erkende coachingbureaus zoals ACV Puls, Grow Coaching en Acerta, kun je tot 8 uur een beroep op mij doen voor slechts 10 euro per uur dankzij de financiële tussenkomst van VDAB.


Je betaalt die 10 euro rechtstreeks aan VDAB en zij storten het geld naar mij door.

VDAB steunt mij in het kader van welzijn op het werk, levenslang leren en persoonlijke groei via het systeem van loopbaanbegeleiding.

growcoaching

Wat zeggen mensen over Michel Piedfort op Google Review

Op Google Review zelf vind je tientallen mooie ervaringen van mensen

  5 star review  Met onverbloemde taal en zonder een blad voor de mond kan Michel je helpen in korte tijd veel inzichten te verwerven. Ik heb geleerd in mijn huidige job assertiever te zijn en durf mijn droom om woordkunstenares te worden nu na te jagen. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik veel gelukkiger ben nu. Deze loopbaanbegeleider raad ik je echt aan.

  thumb Janan Daniels

  5 star review  Michel voelt heel snel aan welke vragen hij dient te stellen om zo een duidelijk beeld te krijgen van je struikelblokken , je sterktes en je richting. echt een aanrader. Dank je Michel

  thumb Christel Lauwerysen

  5 star review  Ik leerde Michel kennen via de loopbaanbegeleiding. Michel heeft me er terug bovenop geholpen, terug in mezelf doen geloven! Ik kan het iedereen alleen maar aanraden! Een topper! Ik volgde daarnaast ook de Webinar CV Tips en ook dat was weer een enorme hulp met de juiste tips en trics! Bedankt Michel!

  thumb Katia Maes

  5 star review  Hij is een geweldige professional, hij heeft me veel geholpen in mijn nieuwe loopbaan

  thumb hector lopez

Verminder je stress met deze tips

Wist je dat je stressklachten als hoofdpijn, nekpijn, spierpijn, piekeren, ... al enorm kunt oplossen door anders met je stress om te gaan?

Op basis van mijn gratis stresstest, komen jouw werkpunten meteen naar boven. Deze stresstest kan het vertrek zijn van jouw coaching naar minder stress.

Gratis Eerste Gesprek

Zit je ergens mee? Vraag dan zeker jouw gratis en vrijblijvend adviesgesprek. We zitten dan een uur samen.

Na je e-mail doen we eerst een telefonisch gesprek. Daarna bekijk je of een persoonlijk gesprek nodig is. Tijdens dit gesprek krijg je voeling met mijn aanpak, krijg je wellicht al nieuwe ideeën en ik geef je meer informatie over het traject.

Als je een coachingtraject volgt, komen we in het totaal 4 tot 7 uur samen. Gespreid over meerdere sessies van een uur, anderhalf uur of twee uur.

De sessies kunnen doorgaan bij mij op kantoor in Antwerpen centrum of bij jou.

10 redenen waarom je niet op sollicitatiegesprek mag
 • Ervaring

  Meer dan 15 jaar ervaring met begeleiding van mensen

 • Erkend

  Aangesloten bij erkende loopbaancentra van VDAB

 • Persoonlijke begeleiding

  Begeleiding op maat. Persoonlijke gesprekken voor maximaal resultaat

 • Prijs

  Vanaf 10 euro per uur met loopbaancheque

Vraag je gratis gesprek of stresstest aan

Geef in je bericht een belmoment op wanneer je best bereikbaar bent

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[activecampaign]
Scroll naar top