marketing voor coaches

netwerken

Met Marketing voor coaches doe je de marketing zelf zelfs al ben je nu weinig marketing bezig. Ontdek jouw ideale marketing mix naar meer klanten, bekendheid en vertrouwen.

Voor wie is marketing voor coaches?

  • Je bent coach of wil dit worden én wil meer omzet halen
  • Je wil meer inzetten op spontaan binnenkomende leads van coachees
  • Je bent weinig of nog niet bezig met marketing of de resultaten blijven achter
  • Je hebt bij voorkeur een WordPress website
  • Je wil je eigen marketing nadien zélf doen
business coach Michel Piedfort Rijkevorsel

Wie is Michel Piedfort, marketing voor coaches

Michel Piedfort is zelf al 7 jaar fulltime (loopbaan) coach en marketeer in hart en ziel. In een vorig leven was hij sales & marketing manager bij talrijke bedrijven en ook op online vlak is hij helemaal mee.

Realisaties

Hij kwam talrijke keren op radio & TV, zijn persberichten verschenen zowel in nationale als regionale media en kent zowel online als traditionele marketing. Daarom kun je op hem helemaal vertrouwen.

Als oprichter van Freelancenetwork.be had hij de meest actieve jobsite voor freelancers die hij in 2017 verkocht. Hij verkocht ook zijn website Vrijwilligersjobs.be aan GiveaDay.be. StepStone kocht JOBscape, het bedrijf dat hij groot maakte. Elk bedrijf had een aparte marketing mix die hij bedacht en uitwerkte zodanig dat klanten vanzelf kwamen.

Je hoeft als coach echt geen marketing expert te zijn maar het is toch belangrijk dat je iets van marketing en verkoop weet. Anders word je volledig afhankelijk van externe partners die hun kennis niet delen. Dat wil je toch niet?

burn-outcoach Michel Piedfort Algida loopbaanbegeleiding

Welke marketing past bij jouw persoonlijkheid?

Het toffe aan coaches is dat hun marketing nooit een copy paste verhaal zijn. Wat voor coach A werkt past daarom niet voor coach B omdat iedereen zijn eigen omgeving, specialisatie of voorkeuren heeft. Je hoeft dus echt de beste coach van België niet te zijn om klanten te hebben.

Daarom dat het aanvankelijk een zoektocht is. Wat werkt voor mij? Hoe krijg ik spontaan meer klanten? Net omdat ik je op een gestructureerde manier opvolg, ga jij sneller resultaten boeken.

Het grote voordeel van coachen is dat je geen massa's klanten nodig hebt. Wie digitaal werkt met online coaching hoeft zelfs geen kantoorruimte meer te huren.

 

Andere diensten

Je ontdekt dankzij mij jouw marketing mix en krijgt hierdoor dus meer klanten. Vandaar dat we gedurende een langere periode zullen samenwerken.

Ik help je ook met praktische zaken zoals netwerken, SEO, integratie van marketing plugins op je website of sociale media. Zo krijgen we een zeer goede wisselwerking. Benieuwd hoe ik werk?

netwerkevenementen in vlaanderen

Gratis gesprek: betere marketing voor coaches

Laten we mekaar eerst wat beter leren kennen. Vraag een gratis & vrijblijvend gesprek. Dit kan via mail of telefonisch op 0486 329 020.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

🕶 Gratis 13 online testen

Welk kleurtype ben jij, welke job past je, ben je een toffe collega, ben je perfectionist, stresstest, hoe functioneer jij,...

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.
Lees meer in ons
privacybeleid.

Scroll naar boven