Loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen en freelancers

Ook als zelfstandige heb je recht op 7 uur persoonlijke begeleiding voor amper €80 met loopbaanbegeleiding van de overheid.

Waar wil jij naar toe met je zaak?

Dat is de centrale vraag van je traject. Je krijgt net als andere alle deelnemers nieuwe inzichten en ideeën voor je zaak op het vlak van doelgroepen, klanten & adressen vinden, producten/diensten, het inzetten van je eigen netwerk en of er laaghangend fruit te plukken is, …

Je hoeft niet alles alleen te doen. Ook de overheid wil dat jij succesvol blijft na corona en komt daarom tussen in de financiering van je sparringpartner. Daarom is loopbaanbegeleiding voor jouw de ideale business update na corona.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Voor welke zelfstandigen en freelancers?

Elke zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep kan van loopbaanbegeleiding gebruik maken en dit ongeacht je activiteit of aantal personeelsleden. Heb jij een winkel, ben je schilder, vertaler, boekhouder, webdesigner of .... alles kan.

Je woont/werkt in Vlaanderen of Brussel.

Je hebt minstens 7 jaar werkervaring (dit mag een combinatie zijn van werknemer of zelfstandige)

Onze kwaliteitsgaranties

loopbaancheque
google review
wse kwaliteitsgarantie vlaanderen

20 jaar ervaring

Je loopbaanbegeleider is Michel Piedfort. Hij promoot al 20 jaar het zelfstandige statuut. Als zelfstandige of freelancer heb je wel eens de indruk dat je alles zelf moet doen. Door een loopbaanbegeleider in te schakelen geraak je veel sneller vooruit en krijg je tegelijk feedback op je plannen van een expert.

Deze coaching is daarom jouw ideale business update na corona.

Michel Piedfort
Je loopbaanbegeleider
tel 0486 329 020 of e-mail

 

Wat kost loopbaanbegeleiding

loopbaancheque (1)

Ben je zelfstandige of wil je freelancer worden en heb je meer dan 7 jaar ervaring, dan heb je recht op loopbaancheques van VDAB.

Deze fantastische gesubsidieerde vorm van persoonlijke coaching van de Vlaamse overheid geeft je 7 uur persoonlijke begeleiding. Het eerste traject is 4 uur. Wil je daarna nog meer begeleiding dan kun je nog 3 uur extra krijgen. Voor elke cheque is je eigen bijdrage €40 euro. Je vraagt de loopbaancheque aan op de site van VDAB.be/loopbaanbegeleiding.

Maak gebruik van je gratis kennismakingsgesprek. Zo kun je eerst meer informatie geven over je situatie en verneem je hoe je probleem aangepakt wordt.

 

Vraag je gratis kennismakingsgesprek

Vul het formulier in, vul je telefoonnummer in en laat weten wanneer je best bereikbaar bent.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top