Loopbaanbegeleiding Zelfstandige

Vraag jij je soms af waarom je het nog allemaal doet? Is je winkel je leven maar zie je de toekomst wat somber in? Dan is loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen ideaal voor jou.

De Vlaamse overheid geeft je een personal coach, een sparringpartner waarmee je al je twijfels op een rij kunt zetten. Je eigen bijdrage is amper 10 euro per uur. De overheid betaalt de rest. Je hebt recht op maximum 7 uur personal coaching per 6 jaar.

[activecampaign]

Persoonlijke coaching voor zelfstandigen

Persoonlijke en business coaching tegelijk

Zit ik met mijn job nog wel op de juiste plaats? Deze persoonlijke coaching is er voor wie:

1. tijd wil vrij maken om over zijn toekomst na te ontdekken,
2. zijn sterktes beter wil leren kennen en overtuigender wil uitdragen,
3. wil ontdekken wat er vandaag wel goed gaat,
5. positiever in zijn leven wil staan,
6. een betere work-life balans belangrijk vindt,
7. minder wil piekeren over zijn werk,
8. meer rust wil vinden,
9. en tegelijk ook aan zijn eigen zaak denkt.


Via persoonlijke gesprekken en oefeningen met je coach ontdek je gaandeweg wat jij nu echt graag doet, waar je met je loopbaan naar toe wil en hoe je die droomjob vindt en krijgt.


Deze persoonlijke begeleiding is er een gesubsidieerd systeem van VDAB waar ook jij als zelfstandige gebruik van kunt maken. Je eigen bijdrage is amper 10 euro per uur.

Ervaren business coach Michel Piedfort

Jij begrijpt mij. Je doet me anders naar dingen kijken waardoor ik nieuwe ideeën krijg en vooruit ga. Dat hoor ik van mijn klanten

Ik ben Michel Piedfort, je business coach van 49 jaar. Waarvoor doe ik het? Ben ik wel goed bezig? Waar wil ik naar toe? Als zelfstandige vraag ik me dat zelf ook nog wel eens af.

Vroeger kon me dat enorm veel stress geven. Een slechte omzetdag, vervelende klanten of een gebrek aan perspectief. Vandaag sta ik veel rustiger in het leven dankzij de technieken van life coaching die ik combineer met business coaching.

Het resultaat is dat mensen me vaak zeggen dat zij door met mij samen te werken dingen anders gaan zien en goede ideeën krijgen. Dat geeft mij enorm veel energie en maakt me enorm blij.

Het heeft mij en honderden andere mensen al enorm vooruit geholpen.

Michel Piedfort

Business en Life coaching

4 tot 8 uur persoonlijke begeleiding met loopbaancheques voor zelfstandigen

 • wie ben ik

  Wat doe ik vandaag? Hoe ben ik hiertoe gekomen? Welke rood draad is er?

 • waar loop ik vast

  Waarom ben ik vandaag ongelukkig? Waar loop ik vast? Hoe los ik dit op?

 • Wat kan ik goed

  Waar wil ik naar toe? Wat kan ik goed? Wat doe ik graag?

 • Hoe geraak ik er

  Hoe helpt dit alles mijn business vooruit? Hoe straal ik dit uit? Hoe breng ik dit over? Wat kan er anders en beter?

Ben je zelfstandige, werk je meer dan 1 jaar, heb je in de laatste 6 jaar nog geen personal begeleiding via VDAB gekregen en woon je in Vlaanderen. Grijp dan nu je kans.

De VDAB loopbaancheque kun je alleen via VDAB.be aanvragen. Bovenaan de site van VDAB zie je mijn VDAB. Je registreert je en logt in. Surf je op pc, dan zie je onderaan een link loopbaancheque aanvragen. Surf je op een smartphone, dan zie je wellicht een groene button loopbaancheque aanvragen.

 

Na je aanvraag krijg je een mail met betaalverzoek van €40 voor 4 uur begeleiding. Nadat VDAB je betaling ontvangen heeft, krijg je via mail de loopbaancheque.

 

De verwerkingstijd tussen de aanvraag en het ontvangen van de cheque is 7 dagen. Neem tegelijk alvast contact op met Algida om je eerste sessie in te plannen.


Afhankelijk van je voorkeur duurt een sessie 1 uur, anderhalf uur of 2 uur per keer. We komen dus 2 tot 4 keer samen. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou.

vdab
go2

Google Reviews

Lees hier getuigenissen van eerdere deelnemers. Op Google Review zelf vind je nog tientallen andere mooie ervaringen van mensen die bij mij loopbaanbegeleiding gevolgd hebben.

  5 star review  Reeds verschillende kennissen en vrienden heb ik aangeraden met Algida contact op te nemen, toen ze een nieuwe uitdaging zochten. Met succes! Het juiste spoor wordt sneller gevonden met begeleiding van een professional. En dat is Michel!

  thumb Philip Van Raemdonck

  5 star review  Ik kan Michel van harte aanbevelen als loopbaanbegeleider. Hij is altijd bereid om goed te luisteren naar het probleem waardoor je geblokkeerd bent in je loopbaan. Ik heb zijn tips vrij snel in de praktijk kunnen toepassen en hierdoor ben ik stukken gelukkiger in mijn job geworden.

  thumb Bruno Verreydt

  5 star review  Michel is een enorme hulp. Door gerichte vraagstelling heb ik mijn eigen valkuilen leren kennen. Ook mede door zijn ervaring heb ik orde in de chaos kunnen scheppen en een gericht actieplan kunnen opzetten. Met dit inzicht, sta ik nu reeds een heel stuk verder. Kortom, een zeer positieve ervaring en een echte aanrader!

  thumb Anne De Wulf

  5 star review  Ik ken Michel nu al enkele jaren, en inmiddels is Michel uitgegroeid tot een echte sparringpartner waar ik elke maand graag één of twee uur mee mijn business maar ook mijn privé mee overloop Dat geeft soms heel verrassende inzichten, ik hoop dat we nog lang kunnen sparren samen. Merci Michel !

  thumb Peter Kuipers

Wat is het nut van een personal coach?

Bekijk dingen eens anders om jezelf ruimte te geven voor nieuwe ideeën

 1. Je maakt tijd vrij om over je toekomst na te denken
 2. Je ontdekt waar je vast loopt
 3. Je ontdekt je blinde vlekken
 4. Iemand houdt je een spiegel voor
 5. Je ontdekt denkfouten, dingen die je voor waarheid aanneemt maar vaak gebaseerd zijn op veronderstellingen of lessen uit het verleden3
 • go1

  5 sterren

  Tal van 5 sterren beoordelingen op Google Review

 • Erkend

  Aangesloten bij VDAB loopbaancentra

 • Bij je thuis of elders

  Sudermanstraat 5 - Antwerpen
  Italielei 46 - Antwerpen

 • €10/uur

  betaalbaar met VDAB loopbaancheque

Persoonlijke Begeleiding Zelfstandigen

Vraag jij je soms af waarom jij het doet? Wil je het warm water niet altijd blijven uitvinden? Heb je behoefte aan een sparringpartner.

Vraag dan je gratis adviesgesprek en beslis daarna. We maken eerst kennis, je legt me uit waar je vast loopt en je verneemt waar tijdens de coaching de nadruk op gelegd kan worden. Je beslist daarna of je al dan niet met mij van start gaat.

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvend gesprek

Geef weer welke momenten je best passen om langs te komen of te bellen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[activecampaign]
Scroll naar top