Selecteer een pagina

Zit je vast in je job? Herbron met loopbaanbegeleiding van Algida

Zit je vast in je job? Herbron

Voel je je niet zo lekker in je job? Heb je al van alles geprobeerd om het tij te doen keren maar komt er alsnog geen oplossing? Dan zie je wellicht iets over het hoofd. 

Ontdek wat je wel graag doet, welke jobs beter bij je passen, hoe je ze krijgt en waar je ze vindt met loopbaanbegeleiding.

 

Laat jezelf openbloeien, ook op het werk

Herken je dit?

 1. Mijn baas eist te veel maar mijn collega’s zijn eigenlijk best OK.
 2. Ik doe de job op zich wel graag maar …
 3. Ik wil iets anders van job maar weet niet wat

Het zijn maar enkele veel voorkomende opmerkingen die we wekelijks horen.

Dankzij loopbaanbegeleiding krijg je inzicht, leer je technieken om subtiel aan te brengen wat je echt wil zonder een confrontatie te hoeven aan gaan. Wil je van job veranderen, dan gaan we na welk type job veel beter bij je passen, waar je die vindt en hoe je ze krijgt. 

Krijg antwoorden…

 1. 70% van de jobs verschijnen nergens. Waar vind je dan die job die beter bij je past? 
 2. Je baas heeft meestal niet eens door dat je vast loopt. Hoe laat je subtiel merken wat je wil zonder een harde confrontatie aan te moeten gaan?
 3. De beste kandidaat krijgt de job meestal niet? Hoe word jij de ideale kandidaat wanneer je gewenst salaris hoger ligt dan dat van andere sollicitanten?

Waar loop jij vast? En hoe los je dit op? 

Michel Piedfort is al meer dan 3 jaar loopbaanbegeleider en helpt jou in 4 uur tijd een oplossing te vinden voor jouw loopbaanvraag.

Eerst krijg je meer inzicht in wat je wil, daarna gaan we kijken hoe van jouw loopbaan een succes maakt.

Dankzij zijn jarenlange ervaring in HR en communicatie kun je bij hem terecht voor alle vragen over je loopbaan.

Als gastdocent bij Syntra gaf hij les aan meer dan 500 mensen die van job wilden veranderen, verkocht meer dan 13.000 boeken over anders werken in functie van meer vrije tijd en heeft meer dan 10.000 volgers op LinkedIn. Hij stond aan het hoofd van Jobscape (dat later omgedoopt werd tot StepStone) en is de oprichter van Freelancenetwork.be, de grootste freelance jobsite van Vlaanderen.

 

  Kwaliteitsgarantie en locaties

  Michel Piedfort van Algida is als loopbaanbegeleider aangesloten bij de loopbaancentra van ACV-LBC, Acerta en Grow Coaching waardoor jij kunt kiezen waar je loopbaanbegeleiding volg. Zo zijn er meer dan 10 locaties van Acerta en meer dan 10 kantoren van het ACV-LBC. Uiteraard kan de loopbaanbegeleiding ook doorgaan in de kantoren van Algida zelf of bij jouw thuis.

  Omdat hij als loopbaanbegeleider deel uitmaakt van erkende centra, kun je de begeleiding met een loopbaancheque van VDAB betalen. Zo ben je zeker dat je een ijzersterk programma volgt dat jaarlijks ruim 36.000 mensen doet herbronnen. Wanneer start jij?  

   

  Zit je vast in je job, herbron en bloei open

  Vraag je gratis gesprek 

  voor een betere werksituatie

  en meer info over loopbaanbegeleiding

   

  12 + 10 =