loopbaanbegeleiding borgerhout

Loopbaanbegeleiding Borgerhout

Waar worstel jij mee op je werk?

Blijf niet piekeren over je werk! De Vlaamse overheid wil met initiatieven zoals loopbaanbegeleiding voorkomen dat werkproblemen blijven duren, dat we gedemotiveerd raken of nodeloos onze job verliezen. Durf daarom tijdig hulp vragen.

Om deze reden zijn er ook coaches voor jou zoals Algida loopbaanbegeleiding vlakbij het Sint-Jansplein in Borgerhout.

Het eerste gesprek is bovendien gratis.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Loopbaanbegeleiding Borgerhout heeft de steun van

acvpuls
acerta
growcoaching
met de steun van de Vlaamse Overheid

Het kantoor is gelegen vlak aan het Sint-Jansplein en noemt Algida Loopbaanbegeleiding. Tientallen bussen stoppen er per uur, tram 1 en 24 stoppen voor de deur aan de halte Paardenmarkt, twee Velokes stations op 200 meter, gratis parking in het gebouw, ... makkelijker bereikbaar kan haast niet.

 

Werken in Borgerhout of wat verder weg?

Wist je dat er in Borgerhout 9.008 bedrijven zijn? En dat er 166 bedrijven zijn met meer dan 10 werknemers? De 2 grootste werkgevers zijn La Belle Maison en Van Breda. Zij hebben meer dan 500 werknemers in dienst.

Daarna volgen Cigna, Axima, Atlas, Tabaknatie en Janssens Field Services met 200 tot 500 werknemers.

Er zijn dus meer dan 8.750 andere kleine en grotere bedrijven in je buurt die ook mensen zoeken. Zijn deze bedrijven uit Borgerhout iets voor jou? Met loopbaanbegeleiding ontdek je of zij passen binnen jouw normen en waarden, jouw competenties of voorkeuren.

Uiteraard hoeft je werk niet beperkt te zijn tot Borgerhout. In Antwerpen centrum zijn er 47.748 bedrijven met personeel. Wat een potentieel.

 

Loopbaanbegeleiding kost maar €10/uur

Elke werknemer, zelfstandige of werknemer op ziekenkas kunnen via VDAB.be/loopbaanbegeleiding persoonlijke coaching aanvragen op voorwaarde dat men 7 jaar gewerkt heeft. Deze periode mag onderbroken geweest zijn.

Na inloggen op VDAB.be kun je de loopbaancheque aanvragen. Bel Michel op 0486 329 020 voor meer info of mail michel@algida.be. De eerste loopbaancheque geeft recht op 4 uur persoonlijke begeleiding bij je werkproblemen. Je betaalt aan VDAB 40 euro.

Waar? De loopbaanbegeleiding gaat door in de kantoren op de Italiëlei 46 (op de hoek van de Paardenmarkt), via wandelcoaching in Park Spoor Noord of via beeldbellen (Zoom, Whatsapp, Facebook Messenger).

Wie? Je loopbaanbegeleider is Michel Piedfort. Hij jogt 4 keer per week in Park Spoor Noord. Als je hem ziet, spreek hem gerust aan.

Wanneer? De loopbaanbegeleiding kan zowel overdag als 's avonds doorgaan en dit in functie van je agenda.

loopbaanbegeleiding borgerhout

Durf te vragen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top