Selecteer een pagina

Loopbaanbegeleiding Antwerpen

 

Waar kan ik in Antwerpen loopbaanbegeleiding volgen? Zijn er loopbaanbegeleiders aan huis? Kan ik ook tijdens het weekend loopbaanbegeleiding volgen?

En wat met loopbaanbegeleiding via Skype of Messenger?

 

Loopbaanbegeleiding in Antwerpen of bij jouw huis

In principe gaat de loopbaanbegeleiding door in de kantoren van Algida, op de Italielei te Antwerpen. Er is voldoende parking op 300 meter op het Sint-Jansplein, er zijn deelfietsen op 200 meter en het treinstation Antwerpen Centraal is op 10 minuten wandelafstand.

Wie loopbaanbegeleiding thuis wil, checkt best op voorhand of dit kan. Er wordt gekeken naar de bereikbaarheid. Wie in Antwerpen zelf woont, kan meestal een beroep doen op loopbaanbegeleiding aan huis. Voor wie woont in Neerpelt, Mol, De Panne, etc is loopbaanbegeleiding aan huis minder evident.

Loopbaanbegeleiding via Skype of Messenger

Technisch gezien zou het mogelijk zijn om loopbaanbegeleiding via Skype te organiseren. Algida werkt alleen met Skype, Messenger of Google Hangouts voor tussentijdse gesprekken, dit zijn gesprekken tussen 2 sessies van 2 uur in.

Het grote succes van loopbaanbegeleiding zit hem net dat je tijd vrij maakt om over je loopbaan na te denken en dat we hiervoor samen zitten. De aandacht via telefoon of chatprogramma’s wordt vaak afgeleid door omgevingsfactoren. Vandaar dat we geen twee uur durende sessies over loopbaanbegeleiding via chatprogramma’s organiseren.

Vragen?

Heb je nog vragen? Bel me op 0486 329 020 of mail me via het formulier.

Ik neem daarna contact met je op.

7 + 5 =