loopbaanbegeleiding antwerpen

Loopbaanbegeleiding Antwerpen Noord

Waar worstel jij mee op je werk?

Blijf niet piekeren over je werk! De Vlaamse overheid wil met initiatieven zoals loopbaanbegeleiding voorkomen dat werkproblemen blijven duren, dat we gedemotiveerd raken of nodeloos onze job verliezen. Durf daarom tijdig hulp vragen.

Om deze reden zijn er ook coaches voor jou zoals Algida loopbaanbegeleiding In Antwerpen Noord op de Italiëlei 46. Dat is op de kruising met de Paardenmarkt.

Het eerste gesprek is bovendien gratis.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Loopbaanbegeleiding Antwerpen Noord geniet de steun van

acvpuls
acerta
growcoaching
met de steun van de Vlaamse Overheid

Het kantoor noemt Algida Loopbaanbegeleiding en is tegenover de tramhalte Paardenmark (tram 1 en 24). Er is fietsenstalling voor de deur. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren in het gebouw.

Werken in Antwerpen Noord of wat verder weg?

Wist je dat er in Antwerpen Noord 33.030 bedrijven zijn? En dat er 1.030 bedrijven zijn met meer dan 10 werknemers? De 2 grootste werkgevers zijn La Belle Maison en Van Breda. Zij hebben meer dan 500 werknemers in dienst.

Er zijn 16 bedrijven met meer dan 1.000 werknemers en 12 bedrijven met meer dan 500 tot 999 werknemers.

Er zijn dus meer dan 32.000 andere kleine en grotere bedrijven in je buurt die ook mensen zoeken. Zijn deze bedrijven uit Antwerpen Noord iets voor jou? Met loopbaanbegeleiding ontdek je of zij passen binnen jouw normen en waarden, jouw competenties of voorkeuren.

Uiteraard hoeft je werk niet beperkt te zijn tot Antwerpen Noord. In groot Antwerpen centrum zijn er 47.748 bedrijven met personeel. Wat een potentieel.

 

Waarmee helpt loopbaanbegeleiding jou zoal?

sollicitatievragen
moderne cv
blijven of veranderen van job
stoppen met piekeren
angryboss
werken na burn-out

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheque VDAB.be

Elke werknemer, zelfstandige of werknemer op ziekenkas kunnen die minstens zeven jaar werkervaring heeft , kan via VDAB.be/loopbaanbegeleiding persoonlijke coaching aanvragen.

Je krijgt van de overheid maximum 7 uur hulp gespreid over 2 loopbaancheques. De eerste cheque geeft recht op 4 uur. De tweede cheque op 3 uur. Je betaalt voor elke cheque aan VDAB 40 euro.

Waar? De loopbaanbegeleiding gaat door in de kantoren op de Italiëlei 46 (op de hoek van de Paardenmarkt), via wandelcoaching in Park Spoor Noord of het Stadspark of via beeldbellen (Zoom, Whatsapp, Facebook Messenger).

Wie? Je loopbaanbegeleider is Michel Piedfort. Hij jogt 4 keer per week in Park Spoor Noord en het Stadspark Als je hem ziet, spreek hem gerust aan.

Wanneer? De loopbaanbegeleiding kan zowel overdag als 's avonds doorgaan en dit in functie van je agenda.

loopbaanbegeleiding borgerhout

Durf te vragen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top