loopbaanbegeleiding antwerpen

Loopbaanbegeleiding Antwerpen Centrum

Waar worstel jij mee op je werk?

Blijf niet piekeren over je werk! De Vlaamse overheid wil met initiatieven zoals loopbaanbegeleiding voorkomen dat werkproblemen blijven duren, dat we gedemotiveerd raken of nodeloos onze job verliezen. Durf daarom tijdig hulp vragen.

Om deze reden zijn er ook coaches voor jou zoals Algida loopbaanbegeleiding In Antwerpen centrum op de Italiëlei 46. Dat is vlakbij de Paardenmarkt, op wandelafstand van de Meir en het Centraal Station.

Het eerste gesprek is bovendien gratis.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Algida heeft de steun van

acvpuls
acerta
growcoaching
met de steun van de Vlaamse Overheid

Algida Loopbaanbegeleiding bevindt zich aan de tramhalte Paardenmark (tram 1 en 24). Er is fietsenstalling voor de deur. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren in het gebouw.

  1. We genieten de steun van ACV Puls. Hierdoor kunnen we je ook in de Sudermanstraat 5 ontvangen. Ook niet leden van ACV zijnwelkom.
  2. Door onze connectie met Grow Coaching blijven we mee met de nieuwste coachingtechnieken.
  3. Dankzij de hulp van Acerta kunnen we advies op maat aan zelfstandigen en freelancers geven.
  4. Algida kan loopbaancheque van de Vlaamse overheid aanvaarden omdat het aangesloten is bij meerdere erkende loopbaancentra.

Is er voldoende werk in Antwerpen centrum?

Wist je dat er in Antwerpen bijna 50.000 bedrijven zijn waarvan er meer dan 47.000 personeel tewerk stellen. Dat is een enorm groot potentieel.

Met loopbaanbegeleiding ontdek je of zij passen binnen jouw normen en waarden, jouw competenties of voorkeuren.

Uiteraard kun je ook net buiten de stad werken. Met het openbaar vervoer of de auto sta je vaak sneller in Brasschaat, Schoten, Lier, Mechelen, ... dan te voet of met de fiets door de stad.

Persoonlijke begeleiding vanaf 10 euro/uur

Wie vandaag een werknemersoverneekomst heeft of zelfstandige is en zeven jaar werkervaring kan voorleggen, kan een beroep doen op loopbaanbegeleiding van VDAB.be/loopbaanbegeleiding. Dit systeem is alleen voor wie werkt. Werklozen krijgen gratis loopbaanbegeleiding van een VDAB-consulent.

Je doet de aanvraag rechtstreeks op de site van VDAB. Het eerste pakket begeleiding is 4 uur en kost 40 euro.

Waar? De loopbaanbegeleiding gaat door in de kantoren op de Italiëlei 46, via wandelcoaching in Park Spoor Noord of het Stadspark of via beeldbellen (Zoom, Whatsapp, Facebook Messenger).

Wie? Je loopbaanbegeleider is Michel Piedfort. Hij is aangesloten bij erkende loopbaancentra waardoor hij de loopbaancheque kan aanvaarden.

Wanneer? De loopbaanbegeleiding kan zowel overdag als 's avonds doorgaan en dit in functie van je agenda.

loopbaanbegeleiding borgerhout

Durf te vragen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top